Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ImperiumCraft [FreeBuild] [24/7] [MIASTO] [Eventy] [Atrakcje] [AUTORSKIE PLUGINY] [No-Premium] [Ogar Admini] [Rekturacja ON] [AUTOMATYCZNE DZIAŁKI]

Morning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam cały server Minecrafta. Mam pewien kłopot z pewnym graczem tego servera ponieważ zauważyłem że oszukuje nie tylko mnie ale innych graczy. oszukuje ich w ten sposób że zrobił w swoim domu sklep, i aby do niego dojść trzeba spaść bardzo daleko w dół ale na końcu tego dołu postawił wode więc każdy skacząc do tej przepaści spada do wody i nic mu się nie dzieje i inny gracz wtedy jest w sklepie. Jednak ten oszust wzbudził zaufanie dobrych graczy z dobrym ekwipunkiem i zamiast wody w swoim podziemnym sklepie postawił lazuryt (niebieski klocek bardzo podobny do wody) i pewni gracze zrzucają się w przepaść myśląc że jest na końcu woda i spadają na lazuryt i się zabijają w tym czasie przychodzi gracz i zabiera całe eq zabitym graczom. Zauważyłem że kładzie lazuryt ponieważ stałem w tedy za nim i kupywałem wełnę ale chyba raczej mnie nie zauważył mnie i dokonywał oszustwa dalej. sam sobie z tym graczem nie poradzę i proszę właściciela servera (Morning) o danie ostrzeżenia graczowi ponieważ czyni on te oszustwo cały czas. Nazwa użytkownika tego oszusta to "hjkl98"

Opublikowano

Pozdrawiam

@UP Pułapki na serwie nie zabronione :)

Ale jak go zobaczę to mu powiem by nie oszukiwał tak graczy (Sam bd testował pułapkę :P)

Opublikowano

haha dostałem bana za spamowanie komendami! nie polecam. /Balarik

JESTĘ RUDYM MURZYNEM

Szukasz dobrego technika pod serwer Minecraft?

Masz jakiś problem? Pisz już teraz !

GG: 11167174

Opublikowano

haha dostałem bana za spamowanie komendami! nie polecam. /Balarik

To po co spamujesz komendami ?? A poza tym wiedziałeś że Cię zbanuje bo pisało Ci Ostrzeżenie :)

Pozdrawiam.. i Zapraszam na serwer :D

Opublikowano

dostałem bana za free, brawo za inteligencje adminów na tym serverze

Nawet nie wbiłeś na serwer i twierdzisz że dostałeś bana ?? :D

Pozdrawiam wszystkich takich idiotów co nawet nie wchodzą na serwer i dają o nim opinie :P

Zapraszam tych "NORMALNYCH" ludzi na serwer !!!I

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...