Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Znowu aktualizacja ?

PL2 PL2 PL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta.. , w czwartek rano wyszedł kbot 6.70 , dzis rano puszczam przychodze o 11 kbot z scienty robie relog i server licencji akutalizowany , a kamyk pisal ze o 100 % tera jeszcze dłuższa bedzie aktualizacja wiec ;( ;(

Opublikowano

2 Dni bocenia było hahaha , zajebiscie -.- , i zamiast aktualizacja zeby trwala 40 lat .. to niech ivan ruszy dupe.. , bo jak by mu sie chcicalo to aktualizacje by 2 dni max trway

Opublikowano

znowu zmienili pakiety ale jest o tyle dobrze ze tworcy botow wiedza za co sie dokladnie zabrac. 2-3 dni i wszystko powinno ruszyc o ile nie szybciej

Dzięki kamyk ;] , uspokojiles mnie :)

Opublikowano

na event na pewno nie beda dzialac boty tyle wam powiem :D

Żebyś się nie zdzwił. Ibot na pewno będzie działał. Była tydzień temu większa aktualizacja i w 3 dni się uporali. Nie wiem czy juz dzisiaj nie wyjdzie nowa wersja.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Tak... Zobaczcie, 2-3 dni aktualizacja, boty będą zaktualizowane, a BP znowu zmieni pakiety...

szczerze wątpię , może i zmieni , ale raczej nie od razu

nie jestem programistą , ale częsta zmiana pakietów to nic ( dla bp ) przyjemnego

Opublikowano

szczerze wątpię , może i zmieni , ale raczej nie od razu

nie jestem programistą , ale częsta zmiana pakietów to nic ( dla bp ) przyjemnego

nie dla przyjemności to robią ^^ jak mus to mus

1362495952.png
Opublikowano

Znaczy sie każdy teraz może popylać 14dni za free? :D

Nie chodziło mi w tym sensie ze dodali tym co mieli juz licencje np. ci co mieli 15 dni do końca teraz mają 29.

silvertcsax.gif

Opublikowano

A kiedy ci sie licencja konczy? Bo mojemu koledze powinna sie skonczyc tydzien temu a nadal mu chodzi i na stronie profibota w zakladce licencja ma napisane ze jeszcze 7 dni - czyli dostal 14 dni gratis.

silvertcsax.gif

Opublikowano

A działa wam Ibot teraz ? bo mi zatrzymuje się przy get user info :/ ( czy to wina akutalizacji ) ?.

@Edi ok już wszystko ok :) Wrota na bazie trza zrobić :P

@2Edit hahaaha to żem się nacieszył aktualizacja ibota haha :/

Opublikowano

pamiętajmy , że nie ma jeszcze wszystkich przygotowanych na hw atrakcji

formacja , ammo i co tam jeszcze założę się , że wszystko będzie wchodzić osobno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...