Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Expierience :D

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Ja nie wiem jak wy tak szybko wbijacie poziom. Ja prawie codziennie gram 1h snajperem, medykiem i inżynierem przez już prawie pół roku i dalej nie wbiłem więcej niż 15 :-/ Pytam dlatego bo często widzę posty typu:" To se nabij 20+ i kup se lepszą broń".

Hmmm... Nie mam za bardzo skilla ale słaby to nie jestem. Jedyne co robię to walczę piechotą i prawie nigdy nie wchodzę do czołgu czy APC a heli to dla mnie sztuka nie do opanowania. No i co teraz? Muszę jakoś te poziomy nabijać ale nie umiem latać heli więc nie będę miał statystyk typu 55/4 i ponad 10k punktów tylko bardziej 20/7 i 5k pkt. snajperem :-/ Na dodatek teraz wyszła nowa snajperka M82A3 na 27lvl i teraz to jestem całkiem dobity bo jak widzę let's playerów jak jadą na samych boosterach żeby wbić 30 to normalnie odechciewa się grać.

Gram w BF P4F tylko dlatego bo odpręża mnie a tak to mam BF3 i MOHW ale tam to bardziej jest spina a nie taki luz jak w P4F. Szkoda że ten BF P4F jest typu P2W :-/

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Kup sobie booster na xp i credits za 1249 bf ( na sponsorpay dzisiaj za jedną ankietę zarobiłem ponad 600 fundsów ) na 30 dni i będziesz szybko miał wysoki lvl ( ja w 3 dni dzięki temu że był kod na exp robiłem z połowy 18 do 20 lvl medykiem)

Opublikowano

dobrze ale ja nie mam za wiele ofert (5 ofert które na 100% są niezaufane, niewiarygodne)

Co do medyka, to latałeś czy zabijałeś samych wrogów?

Opublikowano

a dobra, ja wiem chyba lepiej jakie ja mam oferty bo mieszkam za granicą

Opublikowano

Do wbijania expa to najlepiej nadaje się mapa Oman - heli i APC lub czołg, jak grasz inżynierem to nie powinieneś mieć problemów, mina ppc i RPG dają Ci najwięcej expa. Najlepiej gdybyś opanował sztukę latania jako tako bo to nic trudnego, gorzej lata się Jetem, przynajmniej mnie. Gram teraz medykiem tak jak pisałem i nie mam problemu z wbijaniem leveli. Z samego biegania na piechotę dużo nie nabijesz.

Opublikowano

Do wbijania expa to najlepiej nadaje się mapa Oman - heli i APC lub czołg, jak grasz inżynierem to nie powinieneś mieć problemów, mina ppc i RPG dają Ci najwięcej expa. Najlepiej gdybyś opanował sztukę latania jako tako bo to nic trudnego, gorzej lata się Jetem, przynajmniej mnie. Gram teraz medykiem tak jak pisałem i nie mam problemu z wbijaniem leveli. Z samego biegania na piechotę dużo nie nabijesz.

Człowieku, na inżynierze znam się bardzo dobrze, wiem co i jak, znam grę prawie na wylot ale to że nie potrafię latać to inna sprawa. wiem że piechotą wiele nie nabiję bo co to jest za sprawiedliwość gdzie za zabicie typa dostajesz ok. 150pkt. a za strzelenie 1 z czołgu i trafienie oczywiście z niego dostajesz 300 pkt. ehh

Opublikowano

Paczka XP i CP booster na 30 dni kosztuje 2769 BF, bardzo tanio jeżeli ma się powiedzmy ten 15 lvl i chce się ten boost wykorzystać.

Jeżeli nie potrafisz latać heli i jeździć czołgiem trudno, jest dużo opcji punktów z których możesz korzystać.

ale po pierwsze to drzewo talentów, jeżeli snajperem masz 15 lvl to oczywiście

4/4 sensor, na mniejszych mapach jak karkand/sharqi (w tym rush) zyskujesz mnóstwo punktów za wykrywanie wroga.

jako snajper wykrywanie wroga klawiszem q to podstawa, nie dość że pomagasz innym to sam zyskujesz punkty. dlatego 4/4 Improved threat awarness

Nie wiem jaką masz broń i jaki jej zasięg ale polowanie z większego dystansu też pomaga (oman)

tagowanie każdego celu

niby nic ale na każdej rundzie można zyskać do 1000-2000 więcej.

Opublikowano

nie graj na każdej postaci po 1h tylko wybierz 1 którą ci się najfajniej gra ..... w 1h trudno wbić dużo expa .... jak ci się fajnie gra sniperem to graj te 3/4h sniperem i kox a nie zmieniasz broń i inny odrzut i wgl...

i moge ci też polecić kupno bostu na expa ;)

ja się naczyłem też grać dzięki oglądaniu filmików na yt z danej broni.... jak ktoś gra jak celuje seriami jak na daleki dystans jak się poruszać itp.... :)

mam nadzieje że pomogłem :)

YAY

Opublikowano

Gra nie jest P2W tylko trzeba umieć grać tak samo w BF:H . Najlepiej grać z kolegą/ami przez skype, albo dołączać do map gdzie wg ciebie grasz najlepiej.

Musisz też znać dobre miejscówki na mapach i taktyki na nie, jak przejmować flagi, gdzie spamować granatami żeby były pewne kille itp. Właśnie będę na YouTube tworzył poradniki do P4F więc będziesz mógł popatrzeć też jak ja gram, gdzie chodzę albo popatrz sobie też na innych na yt niekiedy znajdziesz dobre filmiki z dobrymi podpowiedziami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...