Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ZOOM HACK

m@t!326

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktos zoom hacka po nowym uptade ? (Elise uptade) bo ten co mam juz nie dziala a to jest bardzo przydatne bo nie umiem sam przesuwac kamerki ;( czekam na odp ;D

Opublikowano

Podpisuje się pod tematem ma ktoś działającego zoomhacka? Gram na nim od początku gry, a zagrałem już z 1000 gier.. bardzo trudno teraz sie przyzwyczaic nie grac na nim

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

i jak z tym zoom hackiem ? :) przez cheat engine zrobilem i dzialalo przez chwile i debuga dostalem jakiegos, wywalilo mnie z geirki ;/ poratuje ktos tym zoomem ? hehe :)

Opublikowano

@up pisali ci już inni że w bol studio masz na 100% nie wykrywalnego ZH.

BoL Studio nie działało przez kilka dni bo autor bota nie miał możliwości zupdatowania go, teraz działa już poprawnie.

Opublikowano

Ty a jest jeszcze jedna taka sprawa, podasz mi libk do tego BOL studio ? bo mi cos nie dzierzy ja sciagnalem jakis blad sie pojawia ze brakuje skldniaka MSVCP100.dll .. rozkminiasz to ? :P

Opublikowano

@up pisali ci już inni że w bol studio masz na 100% nie wykrywalnego ZH.

BoL Studio nie działało przez kilka dni bo autor bota nie miał możliwości zupdatowania go, teraz działa już poprawnie.

Ty a jest jeszcze jedna taka sprawa, podasz mi libk do tego BOL studio ? bo mi cos nie dzierzy ja sciagnalem jakis blad sie pojawia ze brakuje skldniaka MSVCP100.dll .. rozkminiasz to ? :P

Opublikowano

pobierz net frameworka 4.5

Opublikowano

lipa tyy, nie moge zainstalowac tego frameworka zadnego .. wczesniej sciagalem zoom hacka ktorego wlaczalem przed gra i dzialalo :P da rade zrobic takiego 2 ? by nie odpalac zooma przez tego bol studio :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...