Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czołg do zarabiana 2-10k

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam otóż takiego czołgu, ponieważ mam już KW-1S i bardzo słabo zarabiam.Mój zarobek na bitwę dla mnie jest mały,a ilość kredytów na koncie to 390,484 (rośnie).

Pozdrawiam!

Opublikowano

Bież pod uwage kaliber(cena pocisków) , pancerz , tier , i radzenie sobie z danym czołgiem .

Np: jagpanther ( VII ) Kal. 88mm . Niska cena pocisków i mobilność zarabiam na czysto 20k+ kasy ( bez premki)

A na niższe tiery Polecam KW-1 ( V ) . Często w topce 85mm dobrze strzela , tani w obsłudze , dobry pancerz . Po nauczeniu się kontowania magia !

BDR G1B ( V ) . Magiczne działo 90mm , w miare celne dużo obrażeń . bardzo dobrze mi się nim grało 80% gier 1-2 miejsce w czołówce

3007.jpg
Opublikowano

Ja osobiście polecam KW-1, który na topowej liście jest niedopokonania co przekłada się na kredyty. Na nim można spokojnie bez premki wyciągnąć 10-20k zarobku a nawet więcej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wszystkie piąte tiery oprócz LT, bo one na 5 tierach nie zarabiają ;)

Polecam KW-1, stug III, M4 z działem 105mm ;)

Na M4 ze 105mm na 7 tierach nie da sie grac. Lepiej juz z tym 76mm grac jezeli chce sie cos zarobic.

Opublikowano

kws ma drogie pociski. Ja zarabiam stugiem, t-34, t-34-85 może nie zarabiam za bardzo ale wychodze na +, pz iv i szerman.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wszyscy mówią, że T1 HT jest do dupy czołgiem, nie zgodzę się. Miałem przyjemność grać nim, i kontując potrafisz dużo odbić, a topowe działo też potrafi narobić zamieszania w szeregach przeciwnika, nawet tych najcięższych ( mówię tu o KW-1). Wraz z kolegą w plutonie rozwaliliśmy 14 czołgów (!!!) T1 :D

@SebaProx

/)

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

A T1HT? Nie chcę się zadurzać w kredytach, ponieważ na kilka czołgów zbieram (IS,PzKpfw III/IV itp.).

Ten czołg jest świetny. Tylko na poczatku wydaje sie slaby. Wszystkie jego wady po ulepszeniu na maxa znikaja.

Opublikowano

Prawda, pomimo iż ja byłbym zdolny wbić się w T1 HT nawet skątowane, to te n00bki na V tierach nie wiedzą jak więc się ciśnie innych jak chce :) Ja wyobrażam sobie pluton 3 ogarniętych T1 HT... POGROM

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Najprostsze sposoby:

-Kw-1 z trollem (U-11 122 mm) bo przebija wszystko , sam raz 5 minut jebałem się z IS'em (we wszystkich tego słowa znaczeniach :D) a na niższych wali 400 dmg

-Czołg premium - nie jest strasznie drogi churchill, opłaca się moim zdaniem...

-T1 Cunningham/loltraktor - wiem, to dziwnie brzmi, ale to coś zarabia najlepiej...

bez premki wyciąga za dobrą bitwę 10k a naprawa i ammo to 100...

shoob.png

Opublikowano

S-51. Mistrzostwo zarabiania. Ale jest minus. Trzeba potrafić tym grać. Bo jeżeli będziemy tłuc pociskami po wszystkim tylko nie po czołgach odczujemy to baaaardzo negatywnie na portfelu. Jeżeli mamy kompanie VIII tierową która ma dobrego dowódce potrafi się tym wyjść minimum 20 tysięcy za bitwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...