Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Najlepszy czołg do zarabiania srebra ?

bobek516

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, że KW-1 dobry pancerz Penetracja Ja mam KW-1 dziś kupiłem premkę bo potrzebuję kasy na IS-8 i na jedną bitwę 47k kasy ciągnę.(Premka na Rok)

Opublikowano

Ile dałeś ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Pz4 nie jest już taki dobry jak kiedyś.

Jak zabrali mu to jego boskie snajperskie działo i pancerną wierzę to teraz "o piekło gorszy" czołg. -(przeczenie "o niebo lepszy" :P )

@UP:

Myśl zanim napiszesz.

T-50-2 ?? Przy dobrej bitwi wychodzi się na minus. trzeba dobrze nim grac.

Zasada:

Noobki milczą i słuchają doświadczonych, bo innych w błąd wprowadzacie.

I wysłów się do końca.. jaki model Pzkpf ?? 4 ?? 3/4 ?? 2 ??

x

Opublikowano

wtrace w tutejsza porade swoje 2 slowa. Kiedys najlepszymi tankami do zarobkow były pz IV był super maly snajper i stare kw było tego masa dobre czasy. w obecnej chwili moim zdaniem a walk na 2 kontach prawie 20k takze co nie co juz o wocie wiem, jest arta 3 tieru z zaloga 100 cudo mowie tu o np m37 z amerykanskiej stajni. Szerokie gardlo czas ladowanie ok 8sec z dodatkami wiekszosc czolgow na 1 hita eventualnie prist, i kampanie tez dobry zarobek. Wiem ze wiekszosc woli grila ze wzgledu na jego dmg lecz jego waskie gardlo jak na moje wymagania jest upierdliwe. Co do tworcy tematu jak masz checi wyproboj moja technike zarobkowania jezeli nie zniecheca granie cie arta i nabierzesz wprawy to calkiem duza frajda i kasa oki

Opublikowano

Moją opinią najlepszymi czołgami do zarabiania są:

KW-2 = Dlaczego? W moim przypadku, co by się nie działo, prawie co każdą bitwe wychodzę 4-10+k na plus

SU-85 = Zarobki w miare ok, też tak 1-10k+ na plus

Jak na razie to te czołgi są wg mnie najlepsze do zarobku.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...