Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Battlefield 3 - NO Recoil, NO Spread - Ogromy BUG!

Revanse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

edytujesz tym bf3 tweaker

a filmiku nie nagram bo ja na tym nigdy nie grałem i nie bede grac to wszystko mam na celu nagłośnienie tematu i sprowokowanie dice do działania bo obecnie na podstawce nie da sie grać . A jesli beda bany to dopiero po oficjalnym ogłoszeniu przez dice ze sie wzięli za to . wystarczy sledzić strone pb,g4g czy angielskiego battleloga

Opublikowano

ale skąd mam wziąć ten program?

edit

dobra mam już program.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Dałeś z dupy poradnik wgl się nie da skumać. Nie wiem czemu, ale ja nie mogę zmienić żadnej wartości.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

teraz mi sie cos stalo z tym programem i sie nie uruchamia. chcial bym na m249 jakos tak i pkp pecheng oraz p39r jakos tak.

Opublikowano

Mi się ten program crashuje, i pisze, że nie mógł odnaleźć pliku jak open klikam...

Rozwiązanie, trzeba wejść w te foldery i edytować dopiero.

DYSK:\origin\games\Battlefield 3\Update\Patch\Data\cas.cat

Lecz nie mogę żadnej wartości zmienić nawet...

P.S.

http://www.pbbans.com/forums/battlefield-3-file-tweaker-and-md5tool-kicks-t164651.html

Opublikowano

Za to może cię tylko kickac. Dodam że dziś wyszedł patch na serwery i można prawdopodobnie wyłapać bana.

Opublikowano

to co podałeś to chujnia :) ja już tego umiem robić wallhacka :)

Opublikowano

to co podałeś to chujnia :) ja już tego umiem robić wallhacka :)

no ja dalem wam narzędzia a wy róbcie co chcecie ale uważajcie bo teraz mozna za to wyłapać bana , Masalkov możesz zapodać filmik z tym wh chciałbym to zobaczyć.

Opublikowano

kuźwa też chujowo w 480p nawet 300mb waży przy 30 sek filmiku. możemy też wbić na server to ja ci udowodnię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...