Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Battlefield 3 - NO Recoil, NO Spread - Ogromy BUG!

Revanse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dlaczego nie ma filmu z rankeda ? Sprawdzałeś to wgl na serwerze z pb ? Prawdopodobnie poleci ban za mieszanie w plikach.

Ponieważ ja nie gram na tych plikach tylko chciałem nagłośnić temat z tym związany , około miecha temu trafil do sieci filmik jak edytować te pliki i co można w nich zmienić od razu ''pro gracze'' ustawili sobie no recol , no spread na m16/aek i jada z tym do dzis a dice nic w tym temacie nie robi malo tego te pliki istniały od początku gry na pewno ci co mieli wiedzieć o nich wiedzieli odrazu i od premiery zabijaja na hita a te patche mające zrównoważyć gre gówno ich obchodziły zmieniali cyferki i jazda dalej i skad takie wyniki 100/5 celnosc 40-50% .. macie odpowiedz chciałem to opublikować i to zrobiłem lepiej niech wszyscy na tym jada niż garstka cwoków nabija wyniki na normalnych graczach . Co do tych banów i kicków jak by za to banowali to w tej chwili 1/3 populacji bf'a by zniknęła , czasem moze kopac na serverach stremujacych czym mniej zmieniasz w pliku tym mniejsze prawdopodobieństwo kicka . Wiec bierzcie i jedzcie z tego wszyscy .... możecie zmieniać co tylko chcecie recol ,spread, dmg broni , opad kuli, zasieg , w pojazdach pewnie pancerz i moc dziala . Tyle ode mnie pozdrawiam Revanse.

http://pokazywarka.pl/ntcynm/

http://www.facebook....oRecoilNoSpread

http://www.wykop.pl/...ead-ogromy-bug/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654489978876987/4/

Opublikowano

Strasznie mnie kusi zeby zobaczyc to, ale jakos nie moge sie przekonac ze za to bana nie ma... Cos mi tu smierdzi

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Hmm, nie chce kłamać ale wydaje mi się, że nie jest to kwestia ilości edytowanych plików. PB przeszukuje wszystko i jeżeli wartości danego pliku się nie zgadzają to najzwyczajniej dostajemy kicka. Nie wiem na ile PB jest dziurawy w tej kwestii i jak wygląda przy nim GGC. Mimo wszystko jest to dość ryzykowne, jakiś film z rankeda ?

Opublikowano

czy ja wiem czy to BUG? to bardziej ingerencja w pliki, oszukujesz grę czyli cheat a nie BUG. Przydał by się również filmik np: PKP Pecheng bez dodatków z tymi plikami i zobaczymy czy NO RECOIL :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano
Przydał by się również filmik np: PKP Pecheng bez dodatków z tymi plikami i zobaczymy czy NO RECOIL :D

w plikach jest tylko aek i m16 jest filmik jak otworzyć ten plik i jakie linijki edytować mozna to zrobić na dowolnej broni .

Opublikowano

ja to sciagnolem i leci muzyczka wlaczylem bf3 i mi sie zamknelo i nie dziala wg. nie wiem dlaczego system 32bit vista a przedewszystkim skad wziasc te pliki jak wlqancam go to nic tam nie ma ...

HELP HELP pomoze ktos ?

Opublikowano

to jak można wyłapać banana czy nie? może i będę od czasu do czasu tego używał i się minimalnie boje ponieważ mam bfbc2 i bf3 z b2k.

edit.

patrze na te bany na pbbans to są za md5tool.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

to jak można wyłapać banana czy nie? może i będę od czasu do czasu tego używał i się minimalnie boje ponieważ mam bfbc2 i bf3 z b2k.

edit.

patrze na te bany na pbbans to są za md5tool.

tak sa podpisane md5tool ale przeczytaj szczegóły injector albo esp czyli ludzie próbowali urywać darmowych amatorskich hacków wykrywanych po 1-2 dniach

jak narazie nikt nie dostał bana za ingerecje w plik cas.cat no chyba ze zrobisz sobie m16 strzelające pociskami rpg i ktos to nagra zglosi to dostaniesz .

Opublikowano

A właśnie PKP Pechneg, grałem raz niedawno na jakimś serwerze i się dziwiłem czemu tylko strzał i padam...

Serwer był zwykły nie Hard i każdy miał 100% życia.

Pobrałbym, zobaczyć jak to śmiga, ale nie chcę bana wyłapać za MD5TOOL

Opublikowano

tak sa podpisane md5tool ale przeczytaj szczegóły injector albo esp czyli ludzie próbowali urywać darmowych amatorskich hacków wykrywanych po 1-2 dniach

jak narazie nikt nie dostał bana za ingerecje w plik cas.cat no chyba ze zrobisz sobie m16 strzelające pociskami rpg i ktos to nagra zglosi to dostaniesz .

Nagraj filmik jak TY grasz na tych plikach na serwerze PB wtedy moze sie skusze

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

to ja już nie wiem można dostać za to bana czy nie? nie ma banow za cas.cat ale jest za md5tool..

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Lepiej nie ryzykować. @up w tym problem, niby są, ale nie ma.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Można cheatowac! Wrobiłem kolegę że da mu to więcej fps on to wkleił tam gdzie mu kazałem i wszedł na server on pb ranked i mial no recoil. Nawet tego nie zauważył można cheatować!

edit

wbilem na no pb działa po chwili wbiłem na pb i tez dziala.!

Opublikowano

wgl nie umiem tego edytować.. czym odtworzyć ten plik? lulz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...