Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytan s26

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, wybralem ze bede gral wp na s 26, ale mam kilka pytan

1. co miesiac bede mogl wydac okolo 40zl na is, jak to dobrze spozytkowac.

2. robic jakies dropka do m3, besty, metiny? na czym najlepiej zatobic?

ps.: gram bez botow

Opublikowano

rob dropa do m3 jak i metiny, a kase wydac najlepiej na bony i skile ;)

a mozna kupic dodanie, zmianki normalnie w grze?

dawno nie gralem

Opublikowano

siemka, wybralem ze bede gral wp na s 26, ale mam kilka pytan No odpowiem Ci zaraz :D

1. co miesiac bede mogl wydac okolo 40zl na is, jak to dobrze spozytkowac. No fajnie się masz , że co miech 40zł , no więc żeby się lepiej expiło to pd , jakieś rękawice złodzieja na lepszy drop , jak chcesz mieć zarąbiste eq to dodanie bonów i inne pierdoły. Teraz halloween i 29 wprowadzają coś nowego do IS'a nie pamiętam co.

2. robic jakies dropka do m3, besty, metiny? na czym najlepiej zatobic? Ja nie polecam M3 osobiście , inni polecają ja nie. Według mnie to zrób se dropa na medale , ale najlepszy sposób według mnie to wbicie na innym koncie 30lv i zostawić FB włączone i gitez majonez. Ewentualnie robisz dropa wbijasz mu 10-15 levelek i lecisz nim na metki bitwy.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

1. Pierścień Doświadczenia - lepszy i szybszy exp to przyjemność. Jak już osiągniesz ok 45-50 lvl, ustatkuj EQ i wybonuj je.

2. Proponuje zrobinie dropa na Kamienie Metin w M2. 35 lvl, body(aura i berserk M), bojowiec i EQ+8/9 to idealna postać do dropienia KD, KU itp.

Opublikowano

1. Pierścień Doświadczenia - lepszy i szybszy exp to przyjemność. Jak już osiągniesz ok 45-50 lvl, ustatkuj EQ i wybonuj je.

2. Proponuje zrobinie dropa na Kamienie Metin w M2. 35 lvl, body(aura i berserk M), bojowiec i EQ+8/9 to idealna postać do dropienia KD, KU itp.

mowisz na metki, ale jak na poczatku kase na to eq zarobic?

Opublikowano

1. Na początek trzeba zrobić dropka do M3, bez kasy nic nie ugrasz. Więc, najlepiej będzie jeżeli w IS'ie będziesz kupowac PD i rękawice (to na początek), potem oczywiście będzie trzeba zainwestować w zmianki.

2.Najlepszy zarobek na niskim levelu, według mnie jest w "M3".

http://www.mpcforum.pl/topic/299362-tut-drop-w-m3/ 

@edit

Nie da się kupować zmianek.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja tam takiego sposobu nie polecam , ale jak juz to mental i skile dajesz w silne a tylko 1 w duchowe , taki moj sposob.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

siemka, wybralem ze bede gral wp na s 26, ale mam kilka pytan

1. co miesiac bede mogl wydac okolo 40zl na is, jak to dobrze spozytkowac. 40zł to całkiem duża sumka ,możesz to spożytkować na PD'ki oraz Rękawice teraz zbliża się event więc Ci się strasznie przyda :) ,w dodatku możesz mieć większą ilość SM wypełniając reklamy na Super Rewards zawsze więcej :) Tutaj łap tutka ;

http://www.mpcforum.pl/topic/566303-tutnajprostszy-sposb-na-darmowe-sm/

http://www.mpcforum.pl/topic/710127-tutominicie-bana-na-super-rewands/

Tutaj na więcej reklam na SuperRewards gdy dostaniesz tzn. bana.

2. robic jakies dropka do m3, besty, metiny? na czym najlepiej zatobic?

Tak teraz jest od 29 event Halloween więc Rękawica, w miarę ogarnięte eq i na Metki od 15-35lv. Wydropisz różdżki,dynie etc.

Możesz również iść do m3 i dropić bronie na 30lv. Jeżeli grałbyś na tych cheatach. odpalasz m2bob'a i zostawiasz na noc w Imha.

Rano obudzisz się i trochę tych broni Ci w Ekwipunku przybędzie :> Kolejny sposób to dropek 10-15lv mental ,idziesz nim dropić medale do łatwego lochu :> Gdy Wbijesz 30lv łowisz ryby i je zabijasz. Możliwe ,że poszczęści Ci się i wydropisz parę małży.

ps.: gram bez botow

Opublikowano

35lvl stop ,skroc skille,by Czarowane bylo ze m6-m7 ,i zarobek bedzie fajny,i z ostrzem potem na G sama przyjemnosc expienia,tak szybko bedzie Ci szlo ze szok,a potem jak skrocisz ostrze to kupuj itemki do mixu i mixuj

Opublikowano

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

40 zł .. hmm w 1 miesiacu kup sobie yang na allegro i kup za to eq jakies :) za 40zl to hoho ;) potem za miesiac kup sobie lapke dropa i dropaj na metkach zakladajac ze za miech osiagniesz 40-45 lvl wiec m. cienia otwarte;) ja ci tak radze. m3 nie polecam!

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

40 zł .. hmm w 1 miesiacu kup sobie yang na allegro i kup za to eq jakies :) za 40zl to hoho ;) potem za miesiac kup sobie lapke dropa i dropaj na metkach zakladajac ze za miech osiagniesz 40-45 lvl wiec m. cienia otwarte;) ja ci tak radze. m3 nie polecam!

tylko ze ja te 40zl, na telefonie mam wiec bedzie problem z kupnem yang

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...