Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zdobyc minecraft 1.4.2

Rymu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, bo jak dopalam minecrafta to nie mam force update jak ązdy mówi co mam zrobić żeby mi sie zaktualizował? mam crackowanego

Opublikowano

Nie działa ci na piracie force update ?? mi na drugim kompie bez problemu idzie , CCleanerem przeczyść kompa , Anty Wirusem

Opublikowano

Pobierz launcher Minecrafta od Geoninga:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-minecraft-darmowy-launchergra/

Podczas włączania Minecrafta kliknij w "Options", a następnie "Force Update" i zatwierdź przyciskiem "Done". Po zalogowaniu Minecraft powinien się zaktualizować.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Hades tylko ejst problem bo przy launcherze geoniego msuze stworzyc plik.. A jak chce zrobic notatnke/folder/jakiś plik to włącza mi sie Corel graphics suite i nie moge nic zrobic... taki bład od windowsa który mma już długo

Opublikowano

Hades tylko ejst problem bo przy launcherze geoniego msuze stworzyc plik.. A jak chce zrobic notatnke/folder/jakiś plik to włącza mi sie Corel graphics suite i nie moge nic zrobic... taki bład od windowsa który mma już długo

Nie musisz, możesz po prostu odpalić plik jar :)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

A sprawdzałeś może czemu nie chce ci się otworzyć takiego typu plik? może we właściwościach jest przypięte żeby otwierać przez corela. Raczej to nie jest błąd spowodowany systemem operacyjnym, w Twoim przypadku windowsem. Ktoś lub coś musiało ingerować we właściwości

@Down

Może wywal corela ;d, nie no wejdź we właściwości folderu lub jakiegoś pliku i poszperaj tam

Opublikowano

@up Hahahahah , mistrz jesteś -.- @top Ściągnij launcher MinecraftSP od AnjoCaido , wklep w googla i znajdziesz na pewno . :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Dobra znalazłe mten force update tylk oterazj ka tam force update to mi pisze Will force i nic sie nie dzieje przez ponad 20min....

Opublikowano

Robie tak

ODpalam mc

Daje w options force update

Właczma gre i jest

minecraft 1.3.2

Ale jak dam opcje i dam force update to musze dac " DONE" żebym mgół sie zalogowac.. kurde..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...