Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kiedy włączą serwery ?!?!

Rasowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy do cholery ( za przeproszeniem ) NEXON włączy te serwery ?

No bez jej ! . Dość ,że wczoraj do 12.00 miała być przerwa potem okazało

się ,że do 16.00 ,a potem ,że do 22.00 ! No wtf :O . Dzisiaj pograłem z 1-2h

i znowu wyłączyli :O . Wie może ktoś kiedy już będzie działał Combat ? na stronce

nie sprawdzę bo też nie działa -.-

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Po prostu musisz czekać. Nexon wprowadza jakieś większe zmiany i potrzeba na to czasu. Myśle że wyrobią się do max jutra wieczoru :) W weekend sobie pograsz.

Opublikowano

@up

No nie gadaj ,że aż do jutro do wieczoru ? :O

na weekend nie dam rady bo mam turniej :D .

Nich ten NEXON ogarnie -.- co oni tam jeszcze ogarniają ? :O

1377774857-U369478.png

Opublikowano

No dupa ja mam to samo co wy odinstalowałem grę i zainstalowałem od nowa teraz nawet nie ma aktualizacji tylko jest biały obraz i tego launchera i potem gra się włącza i piszę po angielsku, że pliki gry są uszkodzone no trudno trzeba czekać :(

Opublikowano

a nexon nawet nie może dać żadnego info nam , że gra np nie będzie działać jeszcze 2 h... za te błędy jakiś ładny event by się przydał

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

20:47 odpalam ca i nexion patcher (znowu) moze nam to odwdzięczą te czeaknie jakms gp hazardem albo kluczem

dlugio sie nieladuje moze 30 sekund

Takie rzeczy to tylko w plusie :D

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

dzis od 14 do 17 grałem

a potem nic

jakim cudem od 14 do 17?? jak o 14 40 wylaczyl serva i znowu cos przerabial

probowalem wlaczyc combata od 15 do 19 i sobie poszedlem to jakim cudem na wylaczonym servie grales 3 h??? jak po 2h by cie wywalilo ... -,-

Opublikowano

Nexon ma prawo wyłączać i wyłączać serwery kiedy chce. Akceptowaliście regulamin, a w regulaminie jest napisane all. Więc musimy czekać.

No okey, niech robią tak dalej to już nie będziesz miał z Kim grać, bo wszysscy przeniosą się na Cs'a hehe, tak na serio to nie powinni tak wył. nawet jak w regulaminie jest napisane, bo ludzie juz w ca nie będą grali, pamiętacie co było dwa lata temu ? nie można było w ogóle wbić na żaden serwer bo wszystko przepełnione, to było wtedy jak ft cf wszedł, a teraz ? alpha ledwno co zapełniona w dodatku połowa hacków.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...