Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] *.pl Za darmo przez ROK!

Maka.Paka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domena *.pl

Przedstawię wam sposób na darmową domenę *.pl na rok!

1. Wchodzimy na stronę z generatorem peseli.

To jest ukryta treść, proszę

2. Rejestrujemy się na 1and1.pl

wpisujemy fałszywe dane i pesel który wygenerowaliście (pesel należy stworzyć dla osoby

która ma min. 18lat)

3. Czekamy na potwierdzenie domeny przez administratorów

strony.

4. Cieszymy się darmową domeną przez ROK !!!

*Nie martwcie się o to że policja was złapie czy coś ale to nie tak to działa, jeżeli się skończy domena po roku to pierw wyślą e-maila a następnie wiadomość standardową (przez list) i jeżeli dalej nie zostanie zapłacone wtedy domena zostaje zamknięta...

Mam nadzieję że pomogłem

Kliknij Lubię To !

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

Domena *.pl

Przedstawię wam sposób na darmową domenę *.pl na rok!

1. Wchodzimy na stronę z generatorem peseli.

To jest ukryta treść, proszę

2. Rejestrujemy się na 1and1.pl

wpisujemy fałszywe dane i pesel który wygenerowaliście (pesel należy stworzyć dla osoby

która ma min. 18lat)

3. Czekamy na potwierdzenie domeny przez administratorów

strony.

4. Cieszymy się darmową domeną przez ROK !!!

*Nie martwcie się o to że policja was złapie czy coś ale to nie tak to działa, jeżeli się skończy domena po roku to pierw wyślą e-maila a następnie wiadomość standardową (przez list) i jeżeli dalej nie zostanie zapłacone wtedy domena zostaje zamknięta...

Mam nadzieję że pomogłem

Kliknij Lubię To !

Po roku strona się rozwinie a domena przepadnie bo nie opłaca się odnawiać w dolarach a w innych serwisach się nie kupi bo jest na 1and1 zarejestrowana.

Ten pomysł jest chujowy.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po roku strona się rozwinie a domena przepadnie bo nie opłaca się odnawiać w dolarach a w innych serwisach się nie kupi bo jest na 1and1 zarejestrowana.

Ten pomysł jest chujowy.

Strona gdy nie zostanie zapłacona Automatycznie zostaje usunięta i można ją zarejestrować na nowo ale prawdziwymi danymi (to max 24h) i chyba się nic nie stanie przez 24h ...

3oo post! :D

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

Zarejestrowanie domeny .pl w większości przypadków kosztuje za pierwszy rok ok. 15zł, a czasami są promocje że i za darmo, więc czy opłaca się bawić i kombinować....?

Domena która nie jest przedłużona po ok. 2 tyg od usunięcia, znowu jest do wykupienia na każdym innym serwisie, ew. trafi na giełde domen-tam może poleżeć i miesiąc jeżeli nikt jej nie kupi (ryzyko że ktoś inny ją wykupi pierwszy).

Co do jakości pomysłu zgadzam się z "SebuśPL".

Opublikowano

Strona gdy nie zostanie zapłacona Automatycznie zostaje usunięta i można ją zarejestrować na nowo ale prawdziwymi danymi (to max 24h) i chyba się nic nie stanie przez 24h ...

3oo post! :D

Gówno prawda 1and1 blokuje domenę na rok po zakończeniu umowy i nie opłaceniu jej dalej. Czyli dziś ci sie kończy nie opłacasz dalej np. kupa.pl to przez rok jak będziesz wchodził na kupa.pl przekonywuje na 1and1 wiem coś o tym bo sam jebnąłem takiego faila później chcieli 40$ za przedłużenie domeny :)

Opublikowano

Tylko jak ktoś chcę zrobić forum i chcę sprawdzić czy się wybije z tą kategorią to zrobi jakąś domene na test a później ją może zmienić ;) już tak robiłem

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

Poradnik taki sobie, nawet nie poradnik bo to wiadome.

PS jak Cię będzie policja odwiedzać to nie żal się na MPC ;-)

@down, ale to łamanie prawa. ;-)

Opublikowano

@UP juz doszło... co dalej? Jeszcze sie domena z .cba.pl na .pl nie zrobiła... ile trzeba czekać.? Jak wchodze w panel Klienta to pisze ze ,, Czeka na zapłate ,, Z góry dzięki za pomoc

95 % WARNA @@@

Yea...

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej kupić domenę i zapłacić te parę groszy za ten pierwszy rok a nie bawić się w generowanie peseli, ponieważ jeżeli komuś się uda stworzyć fajną stronkę to potem będzie miał problem aby przedłużyć ważność tej domeny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...