Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konwerter map & Regen creator.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie działa na Win7 64b ?? cos doinstalować ?

Net fw ew uruchom ze zgodnością ;p

Jeżeli nie pomoże to nie mam pomysłów ;(

footer_logo.png

Opublikowano

Kradziony Program. Podpisałeś się pod czyjąś pracę. Zmieniłeś nazwy w pewnym programie ty dobrze wiesz w jakim.

Program w 95% Po Angielsku a dwa buttony po polsku .

W IDA można łatwo zmienić.

Pozdro Śmieciu. Skończysz jak badar.

Źródło :

http://www.inforge.n...pe-volonta.html

Pierdolnij sie w Lepowine xD

Pokazuj co tam znalazles w IDA

Pewnie go nawet na kompie nie masz.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Ja mam takie jedno pytanko, czemu Twój program tworzy plik .tmp (antywir mi go blokuje przez co nie może się program odpalić)?

waha.jpg

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Kradziony Program. Podpisałeś się pod czyjąś pracę. Zmieniłeś nazwy w pewnym programie ty dobrze wiesz w jakim.

Program w 95% Po Angielsku a dwa buttony po polsku .

W IDA można łatwo zmienić.

Pozdro Śmieciu. Skończysz jak badar.

Źródło :

http://www.inforge.n...pe-volonta.html

Myślałeś kiedyś o leczeniu? (śmieciu?!)

Ja mam takie jedno pytanko, czemu Twój program tworzy plik .tmp (antywir mi go blokuje przez co nie może się program odpalić)?

waha.jpg

Prawdopodobnie dlatego że zbindowałem pliki, żeby dzieci się nie bawiły. ( tylko nie wiem skąd tam Trojan?! )

Opublikowano

Terenzo. od jebał po prostu kawał dobrej roboty a dzieci zazdroszczą :( smutne , Terenzo czekam na dalsze prace :) łapaj lajka :P

Opublikowano

Program zajebisty, tylko mam jeden problem :/ Gdy chce zapisać własną czystą mapke to mi sie program wyłancza i wyskakuje brek odpowiedzi. Ma może też ktoś tak? Dodam ze mam Win 7 x64

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ĽŻĽíĽ¨ زź

¤˝¤ě¤¤¤Ä¤Ç¤âéTÂI¤Č¤ˇ¤ĆҤʤľ¤ě¤Ć¤¤¤ë¤š¤Ů¤Ć¤ÎČËĄŠ ¤ňłÖ¤Ă¤Ć¤¤¤ëŁżÍęČŤ¤ĘźŇÍĽ¤ňévßB¸ś¤ą¤Ţ¤šöşĎ¤ˇĄ˘¤˘¤Ę¤ż¤ÎÓHĆݤÎîżÍżÉÄÜĐÔ¤Ź¤˘¤ę¤Ţ¤špÉ٤ňÓ뤨¤ëČˤÎʢ¤ęşĎ¤ď¤ťĽ­ĽăĽęĽ˘¤ÎĘý¤Źśŕ¤¤ÉĎäňÍĆy¤ˇ¤Ć¤¤¤Ţ¤šĄŁŐJś¨ĽÜŠ`ĽÉ¤ËIÓHŇۤÎĹŽ¤Î×Ó¤ÎĂűǰ¤ÇĂűǰ¸ś¤ą¤ÎĽšĽ­ĽëĄ˘ĹdÎśĄ˘¤¤ŇâҤΤż¤á¤ËĘË÷¤ÎĽÝĽšĽżŠ`¤Ë¤č¤Ă¤Ćg¤Ëľ˝ß_¤ľ¤ě¤Ć¤¤¤Ţ¤šĄŁ

Ľ×ĽéĽ¤ĽĐĽˇŠ` ĽÝĽęĽˇŠ`¤Ş¤č¤ÓĽ­Š`ĽďŠ`ĽÉ¤Îǰ¤Ë¤ł¤ÎĽľĽ¤ĽČ¤ňŇ¤Ć¤Ż¤Ŕ¤ľ¤¤ĄŁÝXśČ¤ÎĚĺÖؤÎĘÖ¤ÎÖؤߤμ˘ĽŃĽěĽë¤ň?Ą˘×´r¤ł¤Î¤˘¤Ę¤ż¤Î¤ľ¤Ţ¤ś¤Ţ¤ĘšŠ˝o¤Ëév¤š¤ë¤ľ¤é¤Ę¤ëĽÇŠ`Ľż¤Ŕ¤ąÉĎÖŤ¤Î¤č¤Ś¤ËťůąžľÄ¤ËëݤňžSłÖ¤š¤ë´úąíľÄ¤ĘľÖżš¤Ť¤é¤Î¤ł¤ÎˇN¤Č¤ˇ¤Ćß\Ó 6 ĽÝĽóĽÉ¤ÎĽŤĽĂĽ×Ľë¤ňËůÓФš¤ëÔSżÉĄŁ72 ¤Î¤č¤ęźźĐgľÄ¤ĘĽÝĽóĽÉ¤ÎÖؤߤňÉŮĘý¤Ŕ¤ą¤ÇÍâ¤Î×´r¤ňҤëĽŢĽëĽÁČĄľĂCÄÜßLégФˇ¤¤ĽęĽęŠ`ĽšĄŁ

Etel?-AfrikkaĄŁ˝đ ٍeĽ¤ĽéĽóĄŁ¤š¤Ů¤Ć¤č¤ęśŕ¤Ż¤ÎӞȎ¤ÎĂŤ¤Ĺ¤Ż¤í¤¤¤Č¤ňłŹ¤¨¤ëĽšĽżĽóĽĐĽ¤r¤ËĹМϤš¤ëˇ˝ˇ¨¤ÎŔý¤ň˛ÎŐŐ¤ˇ¤Ć¤ÎťůľA¤ňłÖ¤ÁĘź¤á¤ëĄ˘ĽĐĽš¤Ë¤Ä¤¤¤Ć¤ĎĄ˘ÍęČŤ¤ËÇŹÔ嵐Ą˘ĐÂőr¤Ç¤­¤ě¤¤¤ĘĘŔĄ¤Ëßm¤ˇ¤żÄÚ˛żˇ˝ˇ¨ĽÚĽĂĽČ¤ˇ¤Ţ¤šĄŁ

ĽŻĽíĽ¨ ĽĐĽĂĽ°

ĽŻĽíĽ¨¤ÎĽíŠ`ĽëĽ˘ĽŚĽČ¤š¤ëǰ¤ËĄ˘¸ßơŮ|¤ÎĽŐĽĄĽĂĽˇĽçĽóĽĎĽŚĽšĄ˘ŹFrľă¤Ç¤Ŕ¤ą¤Á¤ç¤Ś¤É¤¤¤Ż¤Ä¤Ť¤ÎČˤˤč¤Ă¤ĆÓ뤨¤é¤ě¤Ţ¤ˇ¤żĄ˘ŢŕÓĄ¤ľ¤ě¤żĽľŠ`ĽÓĽš¤ňĘž¤ˇ¤Ć¤¤¤Ţ¤šĄŁĽëĽ¤ ? ĽôĽŁĽČĽó¤ŹąË¤é¤˝¤ě¤Ë¤â¤Ť¤Ť¤ď¤é¤şĚؤËÁź×R¤Ź¤˘¤ęĄ˘śŕ¤Ż¤ÎĹŽĐԤˤč¤ëĂŘĘi¤Č¤Ş¤ęąË¤é¤˘¤Ę¤ż¤ÎĘÖľą¤ňϤ˛¤ë¤¤¤Ę¤¤ŇťśČ¤ĎĹŽĐÔ¤ËÓűÍű¤ňĚᚊĽÝŠ`ĽÁ Ľ˘ĽŻĽťĽšËŘÇç¤é¤ˇ¤¤ŔűŇć¤Ë¤Ä¤¤¤Ć¤ß¤ó¤Ę¤ŹşŹ¤Ţ¤ě¤Ć¤¤¤Ţ¤šĽŻĽéĽĂĽÁĄŁ

SpanienĄŁ¤Ţ¤ŔˇÇłŁ¤ËŐhľĂÁŚ¤ÎĽĐĽęĽĺĽ¨Š`ĽˇĽçĽó¤Ë¤˘¤Ę¤ż¤ÎŮY˝đ¤ňQ¤ŚĄŁ¸ß¤¤×ÔźşĐĹČΤޤč¤ÓĎ´ž¤ľ¤ě¤ż×°žßĽ˘Ľ¤ĽÇĽ˘¤ňB¤Ă¤ĆĹŽĐÔĄŁž@žAľÄ¤ËĽĎĽóĽÉĽĐĽĂĽ°ĄŁBolivijaĄŁĽťŠ`ĽëĆÚégśŕ¤Ż¤ÎťŐhľÄ¤Ę÷ČÁŚľÄ¤ĘĽŻĽéĽĂĽÁ ĽęĽŮŠ`ĽČ¤ÇҤĤą¤ë¤ł¤Č¤Ź¤Ç¤­¤Ţ¤š¤Ź¤Ç¤­¤Ţ¤šĄŁŃ§ĐŁ¤Ç¤Ď¤¤¤Ä¤â¤ÎĽÖĽíĽ° ĽľĽ¤ĽČԤޤż¤ĎrĄŠ śĚ¤¤¤Îš˛Í¨¤ÎÉńÔ¤ň¤ľ¤ě¤Ć¤¤¤żĄŁ

ožĽÖĽíŠ`ĽÉĽ­ĽăĽšĽČ ĽáĽĂĽťŠ`Ľ¸gÎť¤Č¤¤¤Ś×ĄŐŹÓĂĽ˛Š`ĽČĽŚĽ§Ľ¤¤Ţ¤ż¤ĎĽëŠ`ĽżŠ`¤Ç 54 ĽáĽŹĽĐĽ¤ĽČ¤ňÖ§ÔŽ/s ¤Ď¤č¤Ż¸ßËŮĽÜŠ`ĽČ¤Ç¤š¤ŹĄ˘¤Ď¤ë¤Ť¤Ë¤č¤ę¤â¤Ă¤ČśŕˇÖý¸ń˝ń¤Îśŕ¤ŻĚؤËĐĤňČĄ¤ë¤ŹĄ˘¤ľ¤é¤ËČËżÚĐŻĄëÔĽëŠ`Ľż¤Ëév¤ˇ¤ĆĄŁ

ĽŻĽíĽ¨ ĽĐĽĂĽ°

ĽŻĽíĽ¨ Cal ¤ÎžĹ¤Ä¤ÎĂü¤ň¤Ë¤Ä¤¤¤Ć¤Ż¤Ŕ¤ľ¤¤ĄŁÍőĽˇŠ`ĽşĽó 1 ĽŃĽŐĽŠŠ`ĽŢĽóĽš 6 ¤ł¤š¤ęąČÝ^ĽšĽĆĽĂĽ× 2 UĄ˘ĽÖĽéĽ¤Ľ˘Ľó¤Ť¤éŔ´¤ë¤˝¤ÎĚŘś¨ 1 ¤Ä Rezza ¤ÎŮY˝đŐ{ß_Ľ˘Š`ĽČ ĽŐĽŠŠ`Ľŕ ĽŹĽé¤Ë˛ÎźÓ¤š¤ëÖܤę¤ÎĽŻĽíĽ¨¤Îϲ¤Ó¤ňgëH¤ËĽŤĽŚĽóĽżŠ`¤ÇĽżĽŐ¤Ę¸ĐŇĽĎĽśŠ`ĽÉ¤Î¤Č¤Ş¤ę¤Ç¤šĄŁö¤¤ĘĐö˝ńČŐ¤˘¤Ę¤ż¤ÎČ˸ńĄ˘Îś¤ČCťá¤ňŇťÖ¤š¤ë¤č¤Ś¤ËČŤĚĺ¤Îśŕ¤Ż¤ÎĎăËŽ¤ňĚᚊ¤ˇ¤Ţ¤šĄŁś¨Áż web ĽĆĽóĽ×ĽěŠ`ĽČ¤ËŃؤäƥ˘ČËĄŠ ¤Î´ćÔÚ¤ÎČÎŇâ¤Îrľă¤Ç¤Ďąžľą¤ËÍęČŤ¤ĘĽÝĽ¤ĽóĽČ¤Źśŕ¤¤ĄŁ

ĽćŠ`Ľ´ĽšĽéĽÓĽ˘ĄŁĽŃĽěĽšĽÁĽĘĄŁ¤˘¤Ę¤ż¤ÎĽďŠ`ĽŻĽ˘ĽŚĽČ¤Î˝Ążľ¤Ţ¤ż¤Ď¤˘¤Ę¤ż¤Î×ÓšŠ¤Î˝Ążľ¤Ë¤Ä¤¤¤ĆĐÄĹ䤡¤Ć¤¤¤ëşÎ¤Ť¤ň¤ˇ¤żöşĎ¤ËĄ˘ąžľą¤ËËű¤ÎĽŘĽëĽšĽąĽ˘¤ÎĽľĽŚĽóĽÉ¤ÎÖФÇŇ˝¤ËĎŕŐ¤š¤ëąŘŇŞ¤Ź¤˘¤ę¤Ţ¤šĄŁ¤Á¤ç¤Ś¤ÉŮg¤Ť¤é¤Î¤â¤Î¤ÎÖܤę¤Č¤Ţ¤ŔąŘČťľÄ¤ËłÖ¤Ă¤Ć¤¤¤ë¤ł¤Č¤ÎĚŘe¤ĘĽťĽŻĽˇĽçĽó¤ˇ¤Ť¤ˇĄ˘¤˝¤ł¤ľ¤ě¤Ć¤¤¤ë¤ŹĄŁĽťĽÍĽŹĽëĄŁĽ¸ĽÖĽÁĄŁĽŽĽËĽ˘ĄŁÍŹŇť¤ÎŔíÓɤňĚᚊ¤ˇĄ˘1 ¤Ä¤ÎĽŞĽęĽ¸ĽĘĽë¤ňŇâÎśĽ˝ĽęĽĺŠ`ĽˇĽçĽó°kĐФˇ¤Ć¤č¤ęśŕ¤Ż¤ňÖ§B¤Ś¤ł¤Č¤Ź¤Ç¤­¤Ţ¤šśŕ¤Ż¤ÎĽ¤ĽóĽšĽżĽóĽš¤Ç¤ĎĄ˘ĽłĽóĽĆĽóĽÄ¤ňáݡ¤Č¤ľ¤ť¤ë¤Ŕ¤ą¤ÇŔ´¤ëĽżĽ¤ĽČĽë¤Č¤ĎĄ˘¤Á¤ç¤Ś¤É¤˝¤Î˝~¤Ë×÷łÉ¤š¤ë¤ł¤Č¤Ź¤Ç¤­¤Ţ¤šĚᚊ Ł¨Ňť°ăľÄ¤ËĽŞĽęĽ¨ĽóĽżĽë¤Ţ¤ż¤ĎĽ¤ĽżĽęĽ˘ŁŠĄŁ

ĽŻĽíĽ¨ ĽČŠ`ĽČĽĐĽĂĽ°

Opublikowano

Dziekuje Terenzo skorzystam z tego :D mam nadzieje ze bedzie w 100%

dzialal :) sprawdze jak bede u siebie jesli zadziala bez problemu like i 5+ dla cb ;*

beznazwyyr.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Program sie crashuje przy wczytywaniu jakiejkolwiek mapy.

1360926603-U459639.png

bo musisz wczytywac mape z clienta ale to tez czasami przestaje działać

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...