Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryby

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posty cofneloo .. byc moze nie widziales ostatnich wiec za okolo 250kk ;) ale lepiej jest probowac otwierac mimo wszystko jesli ma sie szczescie moga dropnac malze ktore lepiej jest sprzedac niz malze ;) pozdrawiam

Opublikowano

Ja Ci zaraz powiem jak świetnie zarobić.

Wbijasz na innym koncie 30lv , żeby na głównym bana nie było.

Później ściągasz FB (polecam te od Kamera).

Włączasz same Ci się rybki łowią , później ryby otwierasz i z tego wyskakują Ci małże a one są więcej warte niż ryby i kasa jest.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

No lecz czasem zdarza się ,że po prostu szczęście Cię opuszcza i zabijesz przykładowo 60 takich ryb a Małży brak lub 1 :)

Jeżeli chcesz mieć pewne pieniądze sprzedawaj te rybki. Jeżeli sądzisz ,że szczęście Ci sprzyja otwieraj a możesz się nieźle wzbogacić na tych małżach. Najlepiej tak jak Ci inni mówią odpal na noc FishBota i yang będzie sporo ;>

Opublikowano

Bardziej się opłaca otwierać ryby. Za czasów jak FB nie był tak wykrywalny testowałem: Małże schodzą szybciej bo można z nich perłe dropnąć lub użyc jakos ulepszacz. Co do ceny to popatrz po ile tera ludzie wystawiają mniej więcej i sam zdecyduj czy wstawisz drożej czy taniej

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...