Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Promocja Klanu UW

*ADRIANUS*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pragnę oznajmić, iż otworzyliśmy wolną rekrutację do Naszego Polskiego klanu na Uridium Wars -

[bV]

Banda Vrubli

Jest to jeden z najlepszych polskich klanów na UW.

Na dzień dzisiejszy jesteśmy w ścisłej 40-ce w randze klanów na caly serwer.

Klan jest przeznaczony dla korporacji VRU.

Jesteśmy aktywni na PvP , pomagamy w dofinansowaniach ( tutaj sa zasady, ktory opisze zaraz ) , mamy wlasnego Ts-a. Klan powstał już dawno temu, jednak teraz oficjalnie otwieramy rekrutacje. Klan cały czas się rozwija i zamierzamy daleko zajść

;)

Wymagania :

- Każdy zaczyna od początku, a wiadomo też ze bez Bota daleko na UW nie zajdziemy , więc przyjmujemy od 12 level-u , oby tylko byla to aktywna osoba.

- Wymagany TS, jeśli osoba nie pojawia się przez min 7 dni na ts-sie , i nie pinformowala o tym zarzada ,zostanie wywalona z klanu.

- Minimum 16 lat.

- Wymagana obecnosc na zebraniach w kazda sobote, wieczorem . Po zebraniu robimy zawsze wylot , i sie zawsze tej zasady trzymamy ;)

-Aktywnośc w grze i życiu klanu.

-Dofinansowania - Prosze nie liczyc na to, że za blaganie wyplacimy kredyty - Oto zasady , ktorych trzeba przestrzegac, aby moc dostac kredyty :

1. Wyplacamy tylko na Irisy , gdyz pozostała cześć wyposarzenia kazdy moze sobie wybocic ( bot jest darmowy , bigpoint ,tak na UW , nie interesuje sie za bardzo banowaniem )

2. Aby dostac wyplate z klanu, musisz sam nazbierac rowno przynajmniej 30 mln. kr. ( sprawdzamy po podatku ) , wtedy wyplacimy ci od razu druga polowe - 30 mln kr, czuli razem 60 mln kr - za tyle na pewniaka wylicytujesz Irka.

3. Są organizowane rowniez konkursy w klanie, w ktorych mozna wygrac wyplaty kredytow ;).

4. Osobom nieaktywnym w zyciu klanu , nie beda przyznawane zadne wyplaty.

Myśle , że osoby zainteresowane chetnie sie odezwa, wiec w razie kontaktu prosze pisac do mnie na PW - i podac swoje gg , lub pisac do mnie na gg - 35730566 .

Pozdrawiam

;)

P.S. - Proszę nie mowic ,ze PIKI sa lepsze, u nas mamy pare mocnych Full Elit , dzieki ktorym naprawde mozna sie zbawic na PvP , nstomiast w PIKI-ch , co ze jest kilka osob wiecej , ale sa tam za to same flaxy ,ktore graja dopiero z 2 tyg !!!

Opublikowano

Kurfaa , chyba z pikow przejde do was :D , mam 14 lat ;C prawie 15 za 3 miechy .

6 irkow , 31 lf-3 , 140 k bialki , 16 o2 prawie 15 lvl :D 3 kolka nad ranga

98725.png

Opublikowano

MAM pomysl polaczmy kaln BV z PLAY-FIGHT PL (w [!PF!] jest 13 czlonkow) byl by to jeden wielki polski klan na UW (juz sobie wyobrazam wyloty i duzo osob na ts)

Opublikowano

MAM pomysl polaczmy kaln BV z PLAY-FIGHT PL (w [!PF!] jest 13 czlonkow) byl by to jeden wielki polski klan na UW (juz sobie wyobrazam wyloty i duzo osob na ts)

Ja nie wiedze problemu, ale to nie tylko ode mnie zalezy :) Pogadac zawsze mozna.

Opublikowano

A ja widzę problem, jesteście na 2 różnych firmach(chyba, że o czymś nie wiem):D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Kolejny wymog aby dostac sie do Nas (obowiazuje od soboty 3.11, godz 19:00) to 12 lvl. Wszelkie podania z nizszym lvlem beda odrzucane.

Opublikowano

Witam chciałbym dołączyć gram od dzisiaj mam bocika już prawy 7 lvl grałem w DO 3 lata (od samego początku prawie, aż do wprowadzenia apisów).

Mam TSa itp ... proszę o pw

Opublikowano

Witam chciałbym dołączyć gram od dzisiaj mam bocika już prawy 7 lvl grałem w DO 3 lata (od samego początku prawie, aż do wprowadzenia apisów).

Mam TSa itp ... proszę o pw

Początek DarkOrbit był z 6-7 lat temu :) Wymogi to 12 lvl i wiek 15 lat :) i TeamSpeak 3

Opublikowano

Klan w reorganizacji, rekrutacja wstrzymana do odwolania, bez zadnych wyjatkow. Wracamy do formy funkcjonujacej za czasow Vauna :D.

Opublikowano

W sobote sytuacja sie wyjasni. Od niedzieli ruszy rekrutacja, lecz na nowych zasadach. WIecej informacji wkrotce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...