Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co mi ta maszyna pozwoli

BIGLIL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie na co mi pozwoli ta maszyna

Procesor Intel Core i5 4x2.66+ GHz

Pamięć operacyjna 16 GB DDR3

Dyski twarde 1x 2 TB

Czy postawie na tym 2 serwery 100 slotowe ?

Dodam ze jeden to serwer rpg kilka obciazajacych pluginow i spora mapa a drugi sutvival

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Co z tego, że będziesz miał wyjebana maszynę, jak chujowego neta będziesz mieć.

Ps.

Komputerem chciałeś zaszpanować? Nie udało Ci się bo słabiutki

Down

Mimo wszystko net nie jest znany.

Opublikowano

@UP

Dafuq? Po pierwsze primo jemu chodzi o VPS lub dedyka, a nie o komputer stacjonarny...

200+ Slotów na jeden serwer.

Natomiast na dwa to może po setce z pluginami rzecz jasna.

67qtMtN.png

Opublikowano

Chciales byc fajny ale ci sie nie udalo,,slabiutko" to wcale nie moj pc a dedyk i nie wiem czy net o przepustowosci 100 Mbps jest taki slaby

Dzieki mabashi za odp czekam na wiecej

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Myślałem że coś mnie strzeli jak czytałem ten post z "chwaleniem się PC" ja czytałem o statach serwera ze świeczkami w oczach (ja szykuję się na 2 serwery po 4ram i z tego co liczyłem wypada 65,5 slota na 4ram przy mocnych pluginach) sorki że wypowiedź nie poparta loginami itd. Ale piszę z fona.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Weź sobie 150 slotów na jeden serwer i na drugi 100. Przydziel na 150 slotów 10gb a 6gb na 100 slotów. Jeśli to Twoja maszyna to postaw sobie jeszcze stronę na niej i będziesz miał pełen zestaw.

Opublikowano

Nie czytałeś mojego postu?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Afryja ma racje

Opublikowano

Około 90 slotów na 1 serwer.

<FacePalm!> Proszę cię 90 slotów na 1 serwer ok.... 16gb to jest na około 256 slotów lecz serwer już po 200slotach dostanie małych lagów z względu że ten dedyk ma dyski sata a nie ssd tak że 180 slotów jeden a drugi około 100-120

regular-banner-63404-4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...