Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hallowen Event

PIelgrzym1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie . Ponieważ gdy zacząłem grać w Nostale to jeszcez nie grałem podczas jakiegoś eventu .

1) Mógłby mi ktoś opisać o co tu chodzi ? Co gdzie i jak ? ;)

2) Mniej więcej od jakiego lvl i co na to potrzebuję ? :)

Z góry dziękuję :)

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Więc w całym evencie chodzi o rajd.. żeby wziąć udział w rajdzie trzeba mieć 30 cukierków na pieczęć i 10 na zwój kostiumu.. gdy już to mamy to szukamy drużyny do rajdu.. z boxów rajdu dropią: 3 rodzaje kart tarota ( nowych ) , dyniowe kapelusze i dyniowe krzakogony .. chyba to wszystko ;) proszę o like !

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Więc w całym evencie chodzi o rajd.. żeby wziąć udział w rajdzie trzeba mieć 30 cukierków na pieczęć i 10 na zwój kostiumu.. gdy już to mamy to szukamy drużyny do rajdu.. z boxów rajdu dropią: 3 rodzaje kart tarota ( nowych ) , dyniowe kapelusze i dyniowe krzakogony .. chyba to wszystko ;) proszę o like !

Dropią również dyniowe drogowskazy, co uznaję za kompletną głupotę.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Aby dostać się na rajd należy:

Posiadać pieczęć halloweenowego rajdu - Jack O Latern'a (aby ją dostać musisz wymienić 30 żółtych lub czarnych dyniowych cukierków u Eryka, lub wymienić torbę z misji dziennych. Wymienić je możesz również u Eryka)

Zwój kostiumu halloweenowego - Uzyskasz go poprzez wymianę 10 żółtych lub czarnych dyniowych cukierków u Eryka. Bez zwoju też da się przejść ten rajd. Jednakże z ubranym kostiumem obrażenia podwajają się i masz większą szansę, że dodadzą Cię wgl na rajd.

sygnatroll.jpg

Opublikowano

mała.. nawet bardzo.. i odrazu zaznaczam ze u nie ma wplywu na krzaka..

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

No i nie wypadł do tych czas otworzyłem już ok. 32 box'y ;(

Do kiedy ten event halloween ? Po widzę że już wszystko tanieje (związane z eventem).

lucyfergif.gif

Opublikowano

A jest ktoś kto wie do kiedy ten event? Bo nw czy kupować te cuksy itp .

@Edit. Dropło mi krzaka wkońcu ;dd teraz sprzedaje te boxy jedynie innego pożytku z nich nie mam..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Mam pytanie . Ponieważ gdy zacząłem grać w Nostale to jeszcez nie grałem podczas jakiegoś eventu .

1) Mógłby mi ktoś opisać o co tu chodzi ? Co gdzie i jak ? ;)

2) Mniej więcej od jakiego lvl i co na to potrzebuję ? :)

Z góry dziękuję :)

1) Robisz 5 misji dziennych, dostajesz torby, a je wymieniasz na pieczęcie rajdu. Robisz rajdy, wygrywasz przedmioty. Jednak podczas eventu dropią ci cukierki żółte, czarne. Żółte leczą 2000 HP i MP, a czarne ładują ci 800 dodatkowych HP. Możesz też te cukierki sprzedać jak inne niektóre przedmioty z eventu.

2) Level 20+ ale musisz być wtedy ogarniętym w rajdzie, a potrzebujesz na to zwój halloween który przemienia cię w potwora i go zdobędziesz za pomocą wymiany 10 dowolnych cukierków u Eryka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...