Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okienko Wyboru Systemu ( usuwanie )

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Mam do was w sumie takie dość proste pytanie, które jest dla mnie dosyć istotne. Otóż po instalacji dwóch systemów na tym samym dysku ( oddzielne partycje ) Podczas uruchamiania komputera wyświetla nam się ekran wyboru systemu. Ja mam zamiar zainstalować sobie do mojego Windows 7 dodać jeszcze Windows 8... I tutaj rodzi się moje pytanie. Kiedy już będę chciał wywalić tego Windows 8 bo pewnie taki czas nadejdzie... Wiem że mogę wejść na Windows7, wpisać "msconifg" i tam mam okienko i zakładkę rozruch, w tym momencie mam tam tylko Windows 7 i kiedy usunę z tego okienka linijkę z wpisem Windows 8 to podczas odpalania systemu tego okienka już po prostu nie będzie czy po prostu okienko zostanie a będzie tylko jeden system. Jak wiadomo zależy mi na tym aby tego okienka już potem nie było. Za odpowiedzi Like oczywiście :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...