Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Muzyka w grze

david971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie słyszałem że gdy mam włączoną muzykę na komputerze i gram w lola to gra jest bardziej płynniejsza czy to prawda ?. 2 pytanie kolega ma sposób który jest bardzo dobry i chce aby ktoś mi dokładnie wytłumaczył go. Sposób polega na tym że gdy naładowała się gra i już jestem w rozgrywce kolega wchodzi w menedzera zadan i zamyka jakis proces z lolem i wtedy ma bardzo dużo fps i gra się nie zcina . Z GRY DZIĘKI ZA POMOC :)

Opublikowano

Witam mam pytanie słyszałem że gdy mam włączoną muzykę na komputerze i gram w lola to gra jest bardziej płynniejsza czy to prawda ?. 2 pytanie kolega ma sposób który jest bardzo dobry i chce aby ktoś mi dokładnie wytłumaczył go. Sposób polega na tym że gdy naładowała się gra i już jestem w rozgrywce kolega wchodzi w menedzera zadan i zamyka jakis proces z lolem i wtedy ma bardzo dużo fps i gra się nie zcina . Z GRY DZIĘKI ZA POMOC :)

Proces zamykasz "LolClient.exe" ale wtedy po meczyku musisz od nowa wchodzić i logować sie do LoL'a....

Z tą muzyką to bullshit bo to zjada pamięć a nie jej dodaje (rofl)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Próbowałem to jeszcze 2 miesiące temu na starej maszynie , jakiś zajebistych efektów tego nie było... max 2 czy 3 fpsy w góre...

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Gra to nie syf :P Spróbuj oczyścić CCleanerem , zdefregramować itp . :P

Ja ostatnio postawiłem windowsa od nowa na czysto pościągałem wszystkie stery , odkurzyłem kompa z kurzu i fpsy poszły o 20 :P

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Chodzi mi o ten syf z zamykaniem procesu w lola gram 1 rok i nie mam zamiaru jak narazie przestać. Jakiego masz pc ?

Kompa czyszcze co tydzien Cclearnem

Opublikowano

teraz mam zajebiaszczego :P

o kompie mówiłem takim (że go przeczyściłem przeinstalowałem i śmigało 20 fpsów w góre)

Proc 3.2GhZ

1,5 GB Ram

karta graf. radeonek 128 mb

miałem 25-30 stałe po przeczyszczeniu

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

A więc tak jeśli chcesz więcej fps zmniejsz detale graficzne gry całe Videos na najmniejsze(+1/10 fps) , Zainstaluj se game booster i nim włanczaj lola (+5/15 fps) dobrze ustaw swoją rozdzielczość ekranu (maxymalnie doda 5 fps) to tylko parę sposobów na więcej fps a na pewno pomogą , przeinstaluj se jeszcze jave jeśli masz starszą werscje :)

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...