Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Odpalanie Metin2 Na wirtualnym Windows XP

Nygol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam taka sprawe aczkolwiek wie ktoś jak postawić system na Virtual Box którego Karta graficzna obsługuje 3d i 2d ?? Niby w Settings.. mam tak że może uzywać 3D lecz ciągle wyskakuje mi błąd ze mam karte nie obsługującą 3D(DirectX zaintalowany...). Może ktoś wie i mi poradzi .. ?:)

hcq0.png

Opublikowano

Co masz na mysli ?? Jakie sterowniki?? Virtual box sciagniety zostal z ich strony wiec zdaje mi sie ze jest w 100% wszystko dobrze w nim.

hcq0.png

Opublikowano

Virtual Box.... Jest taki sobie.. Ja do wirtualizacja używam tylko VM ware Player :) I wszystko śmiga :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ja odpala tam dużo programów i wszystko działa... Z gier to tylko jedną... Ale działała.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No cóż zassam, zobacze i dam znać ;) Jak będe miał problemy to się odezwe w temacie;-)

@Edit

Również nie działa...

hcq0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...