Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Harry Potter i Insygnia Śmierci częśc 1

ojciec mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż mam pewien problem zakupiłem sobie może z rok temu produkt od ea games "harry potter i insygnia śmierci część 1" od tego czasu gra mi działała ale tydzień temu chciałem sobie jeszcze raz zagrać i mam następujący problem po zainstalowaniu gry wkładam płyte i kiedy odpalam jest taki trójkącik co oznacza że gra się ładuję i nagle staje on w miejscu po prostu lag i nie mogę nic robić pozostaje mi wtedy restart kompa albo ctrl + alt + delete oczywiście jak działa czasem się nie da ale przeważnie reset ... czasem udaje mi się odpalić nową grę albo kontynuuj grę ale dzieję się tak samo ...a szkoda .. bo cholera wydałem 100 zł a w czym mi to przeszkadza ? jak bym miał przejść grę to bym wykonał 40 restartów kompa ... podczas gry wszystko idzie ładnie ale po jednej minucie może mniej gra się tak jak by utnie i stoi w miejscu i nie mogę nic zrobić próbowałem czekać aż się odlaguję ale nic z tego proszę o pomoc.

aha z góry dzięki.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

@up Mam windows xp a grę reinstalowałem już z 10 razy ... ale zrobiłem tak jak mówiłeś i nadal nie działa ... ale jeżeli nie uda mi się tego problemu naprawić to Nigdyyyyy powtarzam nigdy ... nie kupie żadnej gry z ea games !.

Opublikowano

Patche ? jakie patche ... przecież do tej gry ich nie ma ... zresztą nie chce mi się już pierd**** z tą grą cóż, nie mam na to czasu , bądź co bądź nigdy nie tolerowałem piracta : różnego rodzaju cracków patchów itp . a teraz dokładnie opisze cały problem z tą grą bo to mnie już wkurw** zmarnowałem tyle czasu że szkoda gadać ale dobra jak już założyłem ten temat to dalej to będę robił : Rok temu kupiłem tą grę i przez jakieś 3 miesiące aż do tamtego tygodnia gry nie ruszałem nagle przyszła chęć pogrania sobie w starego poterra zainstalowałem , odpaliłem grę a naglę gra się ścieła zdziwiłem się nigdy z nią takiego problemu nie było więc zrestartowałem kompa odpaliłem jeszcze raz tym razem się wczytał ten "trójkąt" odpaliłem tą pierwszą misję z "jazdą w niebie" ale gra mi się ścieła i tak samo się stało ... nic nie mogłem zrobić dziękuję że przynajmniej jedna osoba stara się pomóc.

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze stery do karty graficznej. I directX. :-)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Chyba nie ma na to lekarstwa ... sterowniki są najnowsze sprawdzałem. Co do directx pisze mi że mam najnowszy , nadal to samo. to były chyba wszystkie możliwe rozwiązania ... no kurcze.

Opublikowano

Patch to nie żadne piractwo :) pobierz patch tak jak mówi kolega powinno pomóc a masz NET Framework ? najnowszy ? masz najnowszy SP do Windowsa ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Wszystko dokładnie sprawdzałem , Wszystko jest dobrze a mimo to nie wiadomo dlaczego ciągle są te problemy ... patch ? pisałem już że nie ma do tej gry żadnego patcha...a jeżeli jest to najwidoczniej nie potrafie korzystać z wujka google... net framework ? to podstawa jeżeli bym go nie miał to by mi gra nawet nie odpaliła więc na 100 % nie w tym kwi problem ...

Opublikowano

Zaktualizuj system. Komputer wpełni sprawny?.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Cholerna gra ... sprawdzałem wszystko nie wiem dlaczego się tak dzieję ... pozatym od czasu kupna gry [rok temu] nic nie zmieniałem na komputerze nie robiłem żadnego formata itd ... szukałem w necie i okazuję się ze jeszcze jedna osoba ma taki sam problem jak ja. że po 15 sekundach gra się ścina i pozostaje restart kompa [tak samo u mnie] tyle że na ten problem nie ma chyba rozwiązania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie dokońca wiem czy dobrze to sprawdziłem [bo to sprawdzam pewnym programem] wszystko jest w porządku ale możliwe że się coś załadować nie potrafi, próbowałem już nawet bawić się z ea downoload menager ... ale to nic nie skutkuje już nie wiem co zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...