Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blokada konta

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Kumpel dostał bana za wbijanie kasy tym botem co się na SP ściga. Nie może zalogować się do gry, ale może na stronę. Sprawa wygląda tak: gdzie można sprawdzić na ile dostał bana, kiedy może dostać unbana i gdzie może się odwołać?

57199140501148694665.png

Opublikowano

Powinna być, ale nie musi. To jest strona o danych i statystykach konta, nie ma innego takiego servisu, gdzie możnaby sprawdzić, czy ma się bana. Jak tam nie ma to albo tam juz nie pokazują, albo brak bana.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Sprawdź tego e-maila.

Btw, co pisze, gdy logujesz się do gry?

banmaka.jpg

kolega sprawdzał już maila, czysto. Na stronie nfs-s.com nadal brak wzmianki o banie. Bez problemu może się zalogować na stronę główną worlda.

57199140501148694665.png

Opublikowano

To może dostał bana tymczasowego, na miesiąc bo też tak, kiedyś miałem tylko że miałem ,na skrzynce wiadomość na ile dostałem i za co.

Ps. ten kolega to ty ??

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

nfs-s.com, może popodziwiać czasu przejścia trasy typu 2-3 sekundy, ktoś musiał tam wbić i zraportować. Ewentualnie skrypt sam tak robi, ale kiedyś nie było takich problemów :/

PS napisałem na support, gram idiote że nie wiem za co ban ale tak czy tak nie odpisują :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...