Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie Na PeeLu

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka, chciałbym zagrać na pl, ale mam lekkie obawy, ponieważ nie będę mógł zarywań nocek ani nic takiego, więc nie wiem czy da się zarobić w dzień, bo jest raczej wszystko oblegane przez dzieci.

Mam jeszcze parę pytań.

1 Na jakim serwerze zacząć gre

2 Jak na tym serwerze co poradzicie zarobić na początkowe eq

3 Wprowadzili teraz skrzynie ucznia co to jest ?

4 Dam rade sam expić sura Bm/ Ninja Dagger

5 jeżeli dam rade to jakie eq muszę mieć

Z góry dzięki

Opublikowano

SIemka, chciałbym zagrać na pl, ale mam lekkie obawy, ponieważ nie będę mógł zarywań nocek ani nic takiego, więc nie wiem czy da się zarobić w dzień, bo jest raczej wszystko oblegane przez dzieci. Wszystko da się zrobić jednak nic nie przychodzi łatwo... ;)

Mam jeszcze parę pytań.

1 Na jakim serwerze zacząć gre Polecam s25, bo wydaje mi się, że ciut mniej ludzi niż na s26

2 Jak na tym serwerze co poradzicie zarobić na początkowe eq Full hp i coś z intem dla buffka

3 Wprowadzili teraz skrzynie ucznia co to jest ? Co 10 lvli się ją otrzymuje, wypadają z niej wartościowe przedmioty z gry i ISu

4 Dam rade sam expić sura Bm/ Ninja Dagger Spokojnie dasz radę, jeśli tylko jesteś wytrwały... No i buffa radzę zrobić, o wiele przyjemniej się expi...

5 jeżeli dam rade to jakie eq muszę mieć Full hp i +7/8/9 najlepiej... ;)

Z góry dzięki

Masz na złoto... :)

Opublikowano

SIemka, chciałbym zagrać na pl, ale mam lekkie obawy, ponieważ nie będę mógł zarywań nocek ani nic takiego, więc nie wiem czy da się zarobić w dzień, bo jest raczej wszystko oblegane przez dzieci.

Mam jeszcze parę pytań.

1 Na jakim serwerze zacząć gre

2 Jak na tym serwerze co poradzicie zarobić na początkowe eq

3 Wprowadzili teraz skrzynie ucznia co to jest ?

4 Dam rade sam expić sura Bm/ Ninja Dagger

5 jeżeli dam rade to jakie eq muszę mieć

Z góry dzięki

1.na jednym z ostatnich , solar albo syriusz.

2.hmm ogolnie to na poczatek podstawowe eq . Dopiero na 30+ zadbaj o hp , fms abs ;)

3. CO 10 lv dostajesz jakis przedmiot ;) np. na 20 dostajesz 3 zmiany bonu i 3 dodania bonu zbroji i broni do 40 lv , a na 30 lv 5 bodzi itd.

4.Sam osobiscie gram BM i jest git :P dasz rade ;)

5. a to juz bdb , +8/+9 i duzo hp ;)

Opublikowano

Teraz s sposoby na podobno "darmowe" sm wiec na pl-u smialo mozesz zaczac jak chcesz grac bm-em lub daggerem to polecam na jakims starym serverze np. Onyks poniewaz bm i dagger potrzebuja eq +9 a na nowych takie eq jest bardzo drogie. Ze skrzyni ucznia dostajesz do 20 lv jakies tam skieci a od 20 troche cenniejsze rzeczy np. Bodzie, zmianki i dodania bonu i rozne inne rzeczy. Sam tez osobiscie zaczolem grac na plu.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj powinieneś zadać to pytanie jak Ci to Spaxor pięknie objaśnił.

Graj najlepiej na serwerze Solar. Powinieneś się tam szybko wzbogacić chodząc na Metiny i dropiąc KU (W czasie eventu różdżki)

Oczywiście jest wiele sposobów szybszego się dorobienia :) Tutaj łap poradnik jak zacząć grę z nowymi bonusami :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Nie graj na solarze , mówisz ze nie mozesz grać nocek więc np.obsydian bedzie idealny niezadużo osób możesz sobie pobić metki w dzień ;)

Opublikowano

tak jak ktos wspomnial wyzej,nie graj na pl-u tylko znajdz sb jakis hardzik i tam pykaj...PL=IS bez tego nic nie bd mial

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu raz, dwa... zaczynał grać na PL. Dlaczego? Ponieważ teraz jest dużo eventów i innych niespodzianek, Nawet doszły nowe Questy. Możliwe jeszcze że zwiększą Exp na swięta. :)

80634320672982814763.png

Resthea.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...