Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MPC League] Guild Wars 2!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, iż dział nie może złapać oddechu i nie ma w niej dużej ilości userów, ogłaszam drugi konkurs - z nieco innymi zasadami niż potrzebny.

1. Czym jest MPC League?

To konkurs polegający na gromadzeniu punktów i umacniania swojej pozycji w tabeli. Na koniec pierwsze trzy osoby zostaną nagrodzone.

2.Na czym to polega?

W temacie codziennie będą pojawiać się 3 pytania, zawsze o tej samej godzinie - 16.00, 19.00 i 22.00. Pierwsza osoba, która odda prawidłową odpowiedź, dostaje jeden punkt. LICZY SIĘ TYLKO PIERWSZA ODPOWIEDŹ. Inne niestety nie dostają punktów rankingowych. Odpowiedzi można udzielać zarówno pełnymi zdaniami, jak i krótkimi opowiedziami - forma nie ma znaczenia, ma jednak poprawnie odpowiadać na zadane pytanie, np:

ad.1

Q: Ile ras udostępniono w Guild Wars 2?

A: 5.

ad.2

Q:Jakie rasy występują w Guild Wars 2?

A: XXX, YYY i ZZZ.

3.Nagrody

Pierwsze miejsce - 9368_gold.png lub 4875_blue.png oraz -10 %

Drugie miejsce - '9368_gold.png lub 4875_blue.png

Trzecie miejsce - talon na - 10 %.

4. Czas trwania, nadzór administracji.

Konkurs trwa od 25.10 do 31.10. Zdobyć więc można 21 punktów. Jeśli zwycięzca na koniec będzie miał 15 punktów i wyżej, dostanie nagrodę niespodziankę :).

Konkurs nadzoruje: Wredna

Dodam, iż wygrana ma wpływ na możliwe kandydowanie na kidmoda działu. Zachęcam wszystkich!

TABELA RANKINGOWA

1. UKINAR - 3 pkt

Opublikowano

Kolejne pytania jutro o 16,19 i 22. Connor, przeglądam Twoje posty i nie wiedziałem, że ktoś używa opcji w pisaniu na telefonie :). Post sprzed parunastu minut.

Punktu tylko dla Ukinara.

Opublikowano

Wiadomo, że mogło mu coś wypaść czy coś. Lepiej by było jakby była niewiadoma godzina, bo teraz pewnie będa się do niego czepiać.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Właśnie nie, bo np. ja nie siedzę cały czas przed kompem jak niektórzy. Tak to wbijam o 16, 19 i 22 odpowiadam na pytanie i dalej coś robię ;d

Opublikowano

Zrobili konkurs aby rozkrecic dzial a nawet zavetti nie moze pytania napisac

Chyba ze cos mu wypadlo to przepraszam

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zrobili konkurs aby rozkrecic dzial a nawet zavetti nie moze pytania napisac

Chyba ze cos mu wypadlo to przepraszam

Zavetti był ostatnio o 1:39 dziś. Więc, możliwe ,że zapomniał o konkursie ;d

Opublikowano

Wybaczcie najmocniej ale mam strasznie problemy z netem i nie mogę przeprowadzić konkursu. Problem zostanie rozwiązany najwcześniej w listopadzie wiec to nie ma sensu.

Sorki o zwracane gitary.

Opublikowano

Wybaczcie najmocniej ale mam strasznie problemy z netem i nie mogę przeprowadzić konkursu. Problem zostanie rozwiązany najwcześniej w listopadzie wiec to nie ma sensu.

Sorki o zwracane gitary.

Nie lepiej dać pytania komuś innemu, i ta osoba by się zajęła konkursem ?

91041133664860587265.png
Created by

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No właśnie zrób coś z tym działem bo nic się tutaj nie dzieje , nikt tu nie pisze ani nie zagląda .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...