Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakas kurczaki kurde kurna gra ! ...

Poland.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

macie jakąś gre ?!?!?!?! może być online albo offline ! tylko żeby nie było game guarda ! .

tak żeby działała na moim kompie ( 1gb ram celeron 3 ghz ati radeon 9550)

może być wyscigowa może być cos jak metin ( TYLKO NIE CABAL ! )

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

ten war3 z tego co widziałem to coś w stylu " ty murzynie idz budować! " a wolałbym sam budować czy zabijać czy coś :3

WxLme.png

By. Cristiano

Opublikowano

Jedyna gra która mi się nasuwa po przeczytaniu tematu, to "Kurka Wodna" ;].

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

@up 2 hah xD a powiem ci że mam tą grę na płycie :D

to może jeszcze jakieś propozycje ? mogą być też gry przeglądarkowe takie jak rune scape :3

@up wow nie ;/ a Rom ? co to ? :3

WxLme.png

By. Cristiano

Opublikowano

Taxi challenge london- gra sprzed 5 lat, jezdzisz taksowka po Londynie i zarabiasz kase w misjach, stary silnik, wali pikselioza, denna fizyka.. ale zasuwac przez ulice i taranowac wszystko po drodze- bezcenne. Daje o dziwo duzo frajdy, kosztuje 5zl (ja ja mam ze starego swiata Hugo) i pojdzie nawet na Win Me ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...