Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na steamie

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie kupić grę. Daje do koszyka wybieram płatność. Coś się zbugowało więc wyłączyłem i włączyłem ponownie. Patrze do biblioteki mam tą grę! Mój kolega jej nie widzi w mojej bibliotece. Jak to naprawić bo nie chcę żeby mnie oskarżyli o hackowanie.

Edit

I jak przerwać transakcję bo próbowałem to kupić ale pisze że jedna transakcja już trwa.

Opublikowano

Half-Life 1: Source. Paczka zawiera hl source i hl deathmatch source. Do supportu nie piszę bo mi jeszcze bana wlepią. I w ogóle się z nimi nie dogadam bo angielski słabo znam.

Opublikowano

Ale mi dyć pewnie bana wlepią, po drugie się nie dogadam bo nie znam angielskiego, a nawet jak napiszę to szybciej samo się naprawi niż coś odpiszą.

Opublikowano

jesteś idiotą.

nie wlepią ci bana, najwyżej za debilizm

&edit

mózgu użyj

//potwierdzam, jano90000 to debil, nie dawać %

sygnatg.jpg
Opublikowano

Mam zainstaluj a jak kliknąłem to pisało coś że kupno nie zostało zweryfikowane czy coś. A nawet jak już się naprawi to i tak nie mogę kupić bo transakcja trwa...

Opublikowano

To napisz na forum Steama, jak nie znasz dobrze angielskiego to leć z translatorem, powinni zrozumieć... tam ludzie znają się na rzeczy

Opublikowano

Napisałem do supportu. Zobaczymy mam nadzieje że odpiszą bo se smaka narobiłem na half-life a tu takie coś.

Edit

O jak dobrze już minęło. Ale nadal nie mogę kupić bo nie wiem jak przerwać transakcję.

Opublikowano

Dobrze zrobiłeś. Nie zbanują Cię, oni tam mają wszystkie dane więc sprawdzą i będzie OK.

@Offtop

Co do HalfLife to polecam Ci grę Black Mesa - darmowy, przerobiony half life na najnowszą wersję silnika source, wygląda to świetnie.

Opublikowano

A potrzeba Ci kasę na Paypalu czy na portfelu steam?? Ja mogę dać 1 grosik na Paypalu, tyle mi zostało z 100 zł po SteamSummerSale D:

Opublikowano

Mam paysafecard. Mam nadzieje że ktoś da bo kurde chce się grać a się nie da. Chyba że przeleję na portfel. Jak się da ale pewnie nie.

Opublikowano

Z tym portfelem to głupio bo się nie da całości tylko daną kwotę. Ale coś tu nie gra bo na psc mam 34 zł a hl kosztuje 32 zł. Pewnie wat.

Opublikowano

emmm... a czasem w supporcie niemasz do wyboru języka ? wydawało mi sie że wczoraj widziałemt tam, j. polski o.0

Ale nie chciało mi sie już przepisywać swojego problemu z giftem na polski, więc jebłem na ang. ;)

poszukaj dobrze na stronie z ticketem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Z tym portfelem to głupio bo się nie da całości tylko daną kwotę. Ale coś tu nie gra bo na psc mam 34 zł a hl kosztuje 32 zł. Pewnie wat.

No niestety podobnie jest z Paypal, który zdziera więcej za przeliczenie waluty. Przykładowo jeśli euro stoi 3,50 zł to paypal pobiera troszeczke od nas..

A co do pana upa, to niestety kontakt z valve support w języku angielskim. Ale mam nadzieję, że się to zmieni bo w firmie Valve pracuje kilku Polaków.

Opublikowano

Ja jak kupowałem kiedyś Portala 2 przez sklep Steam, to czekałem 30 min aż wyskoczy komunikat, że transakcja zakończona pomyślnie.

Ja Ci polecam kupować grę w formie prezentu i zaznaczyć że ma ona być w twoim ekwipunku steam.Potem możesz ten prezent aktywować i masz grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...