Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakis Privek Polecacie ;x?

Berafito M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem zielony w privy, wbijac za bardzo nie umiem.. mialem takiego priva gdzie all bylo opisane co jak sciagnac etc i dzialal super, ale od 3dni nie chodzi.. od wczoraj szukam jakiegos priva (znalazlem jakis bez hamachi co ma 15serwerow ale to nie polski i laguje a na dodatek kickuje)... moze wy jakis polecicie ;/? na tym zasranym forum nikt nie prowadzi porzadku i we wszystkich serwerach albo stronka nie dziala albo hamachi ;x. no poleccie cos ;/ i pod metka 2008 najlepiej ;p dam naprawde 5 bo juz mam dosc tego szukania privow gdzie wiekszosc dzieci pisze "dam konto na hamachi", z tymze na hamachi ich nie ma przez 2dni to ..... ; x

no blagam o pomoc ; /. ajjjj wspomozcie ;< jak cos to moje gg 1967932 - mam nadzieje, ze jest ktos chetny pomocy ;p.

Opublikowano

Mój TUTORIAL.

Grałem tam chwilę i nawet fajny serv drop dobry exp tez.

Problemem moga byc znaczki chinskie ale to przez www.nciku.com zrob. Wystarczy ze narysujesz 1 znaczek, wyszukasz ze wszystkich ktore sa i tam gdzie byl znak kopiujes zreszte. Np.

Znak rysujesz ktory byl 2, wyszukujesz, i kopiujesz znaczek 1 w lewej i 2 z prawej. Pozdro!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...