Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie)Kubiki Ile zarobie.

MonsterEnergy19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak ja w temacie mam 500.000 amunicji x2 i moje pytanie brzmi ile mniej więcej nabije uri na kubikach bije z x2 po 12-14 tysięcy na seprom :D wiem że to nie wiele ale to nowe konto . mam kamikadze 3 .

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

Zależy ile i jak je będziesz bił. Samemu bijąc kubika 1kk juz wpadnie +0.5 z kamykiem 3 na protkach powinno wbic ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zależy ile i jak je będziesz bił. Samemu bijąc kubika 1kk juz wpadnie +0.5 z kamykiem 3 na protkach powinno wbic ;)

Tak będę je bił sam 1milion uri za 500 tysięcy ammo x2 ? :D to zajefajnie . To i tak z 3-4 tygodnie będę bił .

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

ja sobie bije cały czas kubika z x2, i wychodzi mi nawet 15 tys urki na godzinę, ale to pl3:)

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

ja sobie bije cały czas kubika z x2, i wychodzi mi nawet 15 tys urki na godzinę, ale to pl3:)

Chwalisz się czy żalisz ?? To nie ma nic wspólnego z tematem, kolega z tematu pyta ile nabije z 500k x2 a nie ile uri będzie miał na 1h.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...