Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadrarowa Brygada aka Kwadratowa Masakra! Enjoy! [Dedyk]

lion70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Rox360

Premium: Nie :(

Coś o sobie: Nie jestem zaden cheater,griefer lecz bardzo chcialbym zagrac na tym serwie!!!

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:jacek456

Premium:Nie:{ ale mineshafter

Coś o sobie: Nielubie noobów które dedaja za nic:p.Zabijam jak mnie kton naprawde wkurzy.No i fajne domku buduje z drewna :D

Opublikowano

Ej Lion dodasz mnie??/ napisalem podanie

Nick:Rox360

Premium: Nie :(

Coś o sobie: Nie jestem zaden cheater,griefer lecz bardzo chcialbym zagrac na tym serwie!!!Gram w Minecrafta od Alphy!

Opublikowano

Nick : ZeD

Premium : niestety nie

Coś o sobie : Nazywam się Adrian jestem z kujawsko-pomorskiego, chętnie pomagam ludziom, jestem grzeczny nie wszczynam niepotrzebnych kłótni. W minecrafta gram od wersji beta 1.6.6

Opublikowano

Dodani! :3

WebRep

currentVote

noRating

noWeight

WebRep

currentVote

noRating

noWeight

Dodany

Opublikowano

Nick: RafiMine

Premium: Tak

Coś o sobie: Lubię programować, grać w różne gry, jako sport lubię koszykówkę oraz tenis. Najczęściej słucham Linkin Parka. Jestem ogarnięty i nie zachowuje się jak jakieś dziecko

:D

Mam nadzieję, że się dostanę

:)

I love AutoIt3 ;3

Opublikowano

Nick: ThePolishFriend

Premium: Tak

Coś o sobie: Mam na imię Jakub, interesuję się komputerami, grami , mam mikrofon i ogarnięty głos. Myślę, że jestem miły ale wpadam w złość gdy ktoś popełnia blędy ortograficzne :) Pozdrawiam

gyuq.jpg
Opublikowano

Nick: Kunik

Premium: Nie . Ale kupie :D

Coś o sobie: Mam na imie Kacper, Mam 13 lat Interesuje sie informatyka jak i gra w minecrafta, Chcialbym zagraac na serwerze chętnie pomagam ludziom, jestem grzeczny nie wszczynam niepotrzebnych kłótni.

Nick: Kunik

Premium: Nie . Ale kupie :D

Coś o sobie: Mam na imie Kacper, Mam 13 lat Interesuje sie informatyka jak i gra w minecrafta, Chcialbym zagraac na serwerze chętnie pomagam ludziom, jestem grzeczny nie wszczynam niepotrzebnych kłótni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...