Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Itanos

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby tak bylo to chyba administracja by już nam to napisała.

Opublikowano

Dlaczego ten link a nie ten ze strony?

Już tłumacze:

Na stronie jest system poleceń czyli jeżeli zrobimy konto przez podany przeze mnie link po wbiciu 100 lvl otrzymacie 100 darmowych Smoczych Monet

Opublikowano

czarna+proboszcz= rozdawanie eq znajomym

i pewnie navi tez bedzie

Facet proponował bym nie pisać takich głupot. Dostęp do Sql mam tylko ja i 2 [HA] wiec nie wmawiaj tutaj nam ze będzie eq navi sporo tego nie wiesz. Jak jestes jaki prorok to opowiedz nam co sie wydarzy w grudniu 2012 roku, chętnie poczytamy.

Opublikowano

Skoro administracja tak starała się, żeby zrobić super serwer wątpie, że eq z navi będzie na serwerze.

Zresztą myślę, że ProBoszcz jest dosyć odpowiedzialnym i rozsądnym człowiekiem i nie pozwoli na to aby na serwerze pojawiło się jakieś eq z navicatu.

Trzymam kciuki za start!

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Facet proponował bym nie pisać takich głupot. Dostęp do Sql mam tylko ja i 2 [HA] wiec nie wmawiaj tutaj nam ze będzie eq navi sporo tego nie wiesz. Jak jestes jaki prorok to opowiedz nam co sie wydarzy w grudniu 2012 roku, chętnie poczytamy.

Bo znow ustawia czarna na avatary ts ^^

nie polecam servera

Opublikowano

Bo znow ustawia czarna na avatary ts ^^

nie polecam servera

Raporty za spam juz poleciał. Jak masz jakieś pytania pisz na PW a nie spamujesz w temacie, Btw.. udowodniłeś tym postem jak bardzo jesteś poważnym człowiekuem. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...