Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Zła wiadomość

koniecpolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja Kbota zostanie opóźniona z powodu aktualizacji którą BP dziś wprowadził .

Prawdopodobnie BP będzie robił częściej "Małe Aktualizacja" by Wydawcy botów Nie mieli czasu na aktualizacje do nowszej wersji .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Kamieniarz Myślę że Ivan Sobie nie życzyliby byś pisał o Jego problemach na forum.

on nie mowil 'mam problem z piciem' tylko mowil 'ide kupic wode'

to jest chyba mala roznica :)

Opublikowano

Nikt nie powiedział że jest alkoholikiem czy coś w tym stylu tylko że lubi sobie wypić. Chyba każdy lubi wyjść z kumplami pogadać, wypić piwko a to chyba nie jest problem? No ewentualnie może to być problemem dla nerdów, które non stop siedzą przed kompem.

@Topic

Wątpię żeby aktualizacje były jakieś o wiele szybsze ponieważ licencje do kbota ma się dożywotnio i Ivan za przeproszeniem "ma was w dupie" bo już kupiliście licencje i on dostał za to siano a ludzie i tak będą kupować bota bo jest tani. Ci co chociaż trochę wiedzą o boceniu kupują ibota i nie mają problemów.

reklama

Opublikowano

Oh uważajcie Ivan już czyta ten post i płacze że 20 osób zobaczyło to że lubi wypić pogadajcie z nim bo zaraz może skończyć się to tragedią..

Opublikowano

Oh uważajcie Ivan już czyta ten post i płacze że 20 osób zobaczyło to że lubi wypić pogadajcie z nim bo zaraz może skończyć się to tragedią..

macie problemy, co was to obchodzi czy pije czy nie,

nie ingerujcie w jego, życie, bo to nie wasza sprawa...

wojas ile ty masz lat, że takie głupoty piszesz?

kto normalny, przejmuje się lizaniem w dupy, w taki sposób, i co z tego powodu ma sobie coś zrobić?

kurwa weź ogarnij cycki,

wypić to ja i ja sobie lubię jak prawie każdy nie ma nic w tym złego, więc przestańcie pierdolić

no stworzył bota, i od tego on jest, a jego, życie prywatne co robi, to już nie wasza sprawa ani moja tylko jego i wyłącznie jego...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

i kto to mowi? gratuluje ortografi

"dla tego" brak slow

nie macie juz się o co kłucić:D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...