Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] NFS The Run

Aard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z gra NFS The Run, kiedy po zainstalowaniu probuje ja wlaczyc, wyskakuje mi blad d3dx11_43.dll directx 11 mam zainstalowanego razem z Windowsem 8.

Parametry laptopa

Procesor: Intel i3 2x 2.30 ghz i3

Ram: 8 gb

Grafika: GeForce 620m 1 gb + intel hd graphic 3000

Opublikowano

Proponuję zainstalować directx z płytki nfsa, wtedy powinno działać :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Pobierz plik d3dx11_43.dll i wklej go do : sys 64 bit, plik do C:\Windows\SysWOW64\ ,a do 32 bit wklej do . C:\Windows\System32

Opublikowano

Juz gre odpalilem, lecz teraz mam problem z opuznieniem, gra sie nie tnie ale ma zamule, samochody jada jak zlowie ale gra anie 1 scinki ;<, tak samo z napisami

Opublikowano

Jak masz za cinki to komputer słaby :D

Może masz za dużo śmieci na dysku.

Opublikowano

zainstalu najnowsze sterowniki do grafiki i sprawdz bo moze zamiast na gf komputer korzysta z zintegrowanej jako glownej i dlatego ci tnie tak ostro

b421ea0bef5eb630m.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy twój laptop Asus? Oni używają podobnych kart graficznych ;) Tam nie ma szans na odpalenie. Jeżeli tam fabrycznie był Windows 8 to są szanse... Windows Update ewentualnie zainstalowanie nowego DirectX ;) Najlepiej 10.1 lub 11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...