Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Mody][24/7][RPG/SURV/ECONOMY][No-Premium][20-40slotów]NewCrafters

McKrzyq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-699099-0-14284000-1351099377.png

Dzisiaj piszę zapowiedz serwera ekonomiczno-rpgowo-survivalowego. Co to znaczy?

Serwer będzie osadzony w czasach XXI/XXII wieku, co na pewno urozmaici rozgrywkę. Dlaczego? Posiadamy ogromną paczkę modów (ukończona), z 42 modami! Między innymi IC2, BC2, CampCraft, oraz wiele innych! Grałeś na paczce "Tekkit"? Na 100% dasz sobie radę, ponieważ 98% modów jest właśnie z niego! Na serwerze będzie można mieszkać w mieście, wiosce, a nawet rozbić własny obóz w lesie!

A teraz coś innego o naszym serwerze:

Powstaje on już od miesiąca ze względu na różnego typu przeszkody, nie poddamy się, serwer musi wystartować! Będziemy mieć własną stronkę, oraz wiele wiele więcej możliwości niż na innych serwerach. Jedyny serwer tego typu zszedł na "psy", ponieważ stał się premium... U nas takiej możliwości nie ma!

Zalety naszego serwerka:

-Zarabiaj pieniądze

-Rywalizuj z innymi

-Twórz własne miasta

-Zakładaj firmy, biznesy

-Ucz się nowych umiejętności

-Zostań Elektronikiem

-Pisz programy komputerowe (Computer Craft) w Lua, a potem zarabiaj na tym miliony!

post-699099-0-67542800-1351099435.png

-Stań się Billem Gates'em, bądz bogaty!

post-699099-0-22259600-1351099423.png

-Spełnij marzenia dotyczące serwera, który nie padnie po miesiącu!

-Kupuj specjalne rangi, pozwalające na rozmaite udogodnienia!

-Spraw sobie prawko i autko!

post-699099-0-94540300-1351099428.png

Proszę o pisanie w temacie, co sądzicie o tym pomyśle, oraz zapisywanie się, ponieważ wybiorę 2-5 osób do zamkniętej BETY. Jeżeli będzie ponad 100 osób zapisanych, postaramy się zwiększyć limit slotów do ponad 40!

025a7652b71469d8845294192925f77f.jpg

Opublikowano

Dobra... Ktoś wkońcu musi zacząć Więc:

Myśle że pomysł jest wręcz zajebisty :D

Chętnie pomoge w becie i znam sie na modach gdyż gram aktualnie na serwerze z modami.

Grałem na większosci serwerach z tymi modami.

Opublikowano

Dzieki za pierwszą opinię, chciałem teraz dodać, że zdecydowałem się na dodanie:

-Questów (za umiejętności)

-Tutka na początku

-Najprawdopodobniej Napisania w PHP skryptu od kupna itemów w grze/statystyk

-Usunięcia LWC (będzie tylko w cubach/miastach)

-Dodania ognisk,namiotów!

Opublikowano

Tak jak kucuś , serwer po zapowiedzi wydaje się zajebisty ! Dobrze że usunąłeś LWC bo to by psuło troszke zabawe ;x A czy była by możliwość np. podbijania miast itp ? To by też było ciekawe . I kiedy jakieś info odnosnie serwera tzn. start czy cuś?

Na testy serwera też bym był chętny , mam wiele pomysłów :)

Opublikowano

@3xup

Co do podbijania miast:

Jeżeli na serwerze będzie grało powyżej 40-60 osób (staram się o sponsoring :>) To owszem, wprowadzę wtedy nawet wojsko,samoloty!

Od razu informuję: Wojo tylko dla ogarów.

Edit:

LWC będzie tylko w miastach, oraz tam gdzie są cuby.

Najprawdopodobniej (o ile znajdę wersje na multi) wprowadzimy samoloty!

Opublikowano

Serwer najprawdopodobniej wystartuje 1.11.12 albo 31.10.12... Są to daty jeszcze nie pewne, więc proszę się nie sugerować nimi :>

Kolejna informacja:

Samolotów NAJPRAWDOPODOBNIEJ nie będzie, ponieważ mody nie współgrają ze sobą, a usuwanie jednego popsuje grę na serwerze... Niestety, ale chyba lepiej się stanie bez nich :D

Kolejna informacja:

Dodałem samochodziki z wagoników (na paliwko za kaskę :>)

Opublikowano

Chętnie zapisze się na beta testy, znam się na modach, moge bardzo pomóc przy testowaniu tych modów.|

Na serwerze napewno zagram, od dawna szukam dobrego serwera z modami.

Jeszcze mam jedno pytanie odnośnie beta testów - Na czym będą one polegać, na różnych serwerach to wygląda różnie więc chciałbym wiedzieć jak one będą wyglądać.

A i jeszcze, kiedy będą beta testy?

Opublikowano

@UP

Beta testy będą polegały na sprawdzeniu premissions dla grup, przetestowania obejść World Edita, cheatów. A w szczególności bugów modów i questów. Co do beta testów - odbędą się prawdopodobnie 27-28 października 2012 roku :>

Opublikowano

Fajny serwer, ale czy zadziała jak gram na tekkicie ?

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Opublikowano

@2xup

Zobaczymy, raczej tak. Postaram się przeprowadzić rozmowy na gg/skype i wybrać najlepszych :>

@up

Nie, nie zadziała, ale to nie problem! Robię nam własną paczkę (z instalatorem), więc nie będziesz miał żadnych problemów!

Opublikowano

Pomysł zajebisty, ale mi coś tu nie pasuje :P

XXI/XXIIw. + Computer Craft i IC2 (maszyny)???:D

PS. Jeśli można na betę to poproszę: Pedovsky69

Ogarniam mody :>

Opublikowano

Serwer nieźle się zapowiada ale mam pytanie czy będzie mod forestry + extra bees bo to naprawde fajny mod i jak chcesz to mogę podać ci link do bc3 na bukkita

PS

Także zapisuje sie na bety może akurat mnie wylosujecie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...