Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dalsza gra na balmorze na sens?

Jaamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ma ktoś jakieś informacje czy będzie wychodził jakiś nowy serwer balmory albo będą wprowadzane jakieś znaczące zmiany do polepszenia warunków gry, bo jak sami wiemy bardzo dużo graczy odeszło z serwera po jakiś tam incydentach FuBu... . Jednak powiedzmy sobie szczerze, balmora to nadal najlepiej dopracowany serwer w Polsce...

Ostatnio dorobiłem się dosyć dobrego eq: Boga +9 full kd +5, bransoleta z niebiańskich łez +9, fms +9 sr41 KD+5, oczywiście całe eq z bonami na DT no i czy grać dalej na balmorze, czy sprzedać/zamienić to za coś na innych serwerach, tylko na jakich? na PL'u?

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Sprzedać lub zamienić za eq na globalnym serwerze metin2.pl ja uważam że nie ma sensu grać na tym serwerze skończyłem tam grę kilka miesięcy temu.Pozdro:)

PS:Z tego co wiem to nie zostaną wprowadzone żadne większe zmiany.

Opublikowano

Nie są przewidywane żadne zmiany na serwerze :)

Ekwipunek możesz wymieniać na eq np. z Ravia.eu,Dreanor2,Tiveria lub Global.

Ale zapłacić FuBu i mieć eq jakie chcesz.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tak dalej tam warto grac, serwer jest the best i jest chyba najlepszym hardem polsce, prawda duzo ludzi poodchodzilo z balmory ale zaniedlugo to sie unormuje

Opublikowano

Mówicie żeby jednak zamieniać to za itemy na PL, ale jak ostatnio wbiłem na PL'a, to grało tam połowę mniej ludzi niż na balmorze :)

Narazie ma być rocznica balmory więc zaczekam, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale za każdym razem gdy wbijam na PL to wcale mnie nie zachęca tam grać...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Balmora nie jest najbardziej dopracowanym serwerem w polsce! Tiveria jest chyba najlepsza maszynka do zarabiania nie ma zadnych bugow wystarczy ze cos nowego by zrobili i juz by bylo 1000 osob +

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...