Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZY TE PODZESPOLY UCIAGNA NOWSZE GRY?

slawekxxx12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up2

Jpr... dałeś mu od Club3D co to w ogóle jest?!

Ja mu podałem 7850 od szafirka czyli najlepszy non referent, a ty.... szkoda gadać wyjdź

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Gdybyś zauważył to nie przyczepiłem się do sapphire chociaż moim zdaniem nie ma po co przepłacać ale Ty już natomiast masz jakiś komplex ponieważ jeżeli ktoś zaporponuje coś innego niż Ty to juz zaczyna się pojazd "weź wyjdź"

Ja piszę posty już tylko po to żeby pomóc komuś wybrać a Ty jak zwykle nie patrzysz na budżet i już wyjechałeś z kartą do której znowu trzeba dopłacać ...

A może ktoś nie może dopłacić, co wtedy? Z resztą nie ważne, pytanie retoryczne jak coś

Ale tak już żeby autor wiedział to podepne kilka testów (których Ty jakoś nigdy nie potrafisz dodać i niewiem dlaczego...)

Club3D 1GB vs Sapphire wersja 2GB OC

Metro 2033 Club3D - 27fps Sapphire 25,5fps

metro16804x.png

metro_2033_1680_1050.gif

Battlefield 3 Club3D - 40,8fps Sapphire 37,4fps

bf31920u.png

bf3_1920_1200.gif

Battlefield 3 (OC, czyli karty po podkręceniu) Club3D - 51,7fps Sapphire 46,7fps

bf31920uoc.png

perf_oc.gif

Jeżeli autor ma kasę i chcę niech bierze sapphire ale tylko dodaje dodatkową propozycje która myślę że jest bardzo opłacalna :)

Opublikowano

Po o/c szafirek rozwala tego Club3D, ale to szczegół ;)

Co do tego że nie podaje testów to nie mam po prostu czasu jeżeli ktoś będzie chciał to oczywiście podam, ale tak to nie wyrabiam się.

Gdybyś żył tak jak ja to nie miał byś czasu nawet się wysrać.

A i po za tym ten Club3D, Vertex i te inne badziewia, mają słabe chłodzenia i niskiej jakości komponenty między innymi dlatego ich nie polecam ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

1. widzialem na zywo prace buldozera z 6850 do firmy do pracy w wordzie i excelu idealnie :) + ograniczal karte.

2.to ze 2120 jest lepszy od phenoma BE to nawet nie podlega dyskusji dlatego że: a) w grach jest wydajniejszy, b)Przyszlosciowy - z czasem mozna wstawic i5/7.

Ostatecznie wybrałem to http://www.morele.ne...ory/info/7LPGN/

kup 8gb patriotów to bedzie idealnie bo teraz gry zżerają po 4 + system ze 2 i jeszcze musisz miec cos w zapasie tym bardziej ze ramy teraz tanie jak barszcz.

Na tym stawiam na BF3 wysokie/ultra, 7850 to potwór

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano
1. widzialem na zywo prace buldozera z 6850 do firmy do pracy w wordzie i excelu idealnie :) + ograniczal karte.

Buldek,a Vishera to 2 różne architektury. Pierwotnie to Vishera miała być tą pierwszą generacją FX.

2.to ze 2120 jest lepszy od phenoma BE to nawet nie podlega dyskusji dlatego że: a) w grach jest wydajniejszy, b)Przyszlosciowy - z czasem mozna wstawic i5/7.

4391872700_1347983231.png

Coś jeszcze? i3 w grach wielowątkowych ( a takich już jest więcej ) dostaję po dupię. i3 przyszłościowy? Bez brania porządnej mobo może wstawi i5 2400 -_- Wszystko robione było na GTX670, a tutaj kolejne SS'y:

i3 2120 + GTX670

5065640900_1348484990.jpg

955BE + GTX670

5609970200_1348484847.png

Jak możesz zauważyć jest dokładnie to samo miejsce i 64 graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...