Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zagrac na cliencie 2012 maja sf 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

A więc mam pytanie takie jak w temacie. Mam spatchowanego clienta pl'a i sf by Kociol(oczywiscie hamachi).

Client ładnie się włącza ale nie mogę przejść do wpisywania loginu i hasła. Mogę wybrać kanał, na którym chcę grać ale klikając enter lub ok po prostu nie przenosi mnie...

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Próbowałeś na innym cliencie ?

Ale teraz nowy client PL'a to przecież jest 2012 więc błąd tkwi w czymś innym..

Co wklejałeś do clienta zamim zaczeło się tak dziać ?

Chyba że odrazu tak było...

Opublikowano

jeśli nie możesz wpisywać pasów.. stwórz nowy dokument wpisz w nim start metin2client.bin albo metin2.bin zapisz go jako plik start.bat kliknij i będzie już działać wpisywanie pasów <3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Poradziłem już sobie z tym, ale teraz mam inny błąd. Wpiszę passy dam połącz, pisze logowanie i wywala clienta. Jakie pliki za to odpowiadaja??

Gdzie znajde plik uiToolTip.py?

Kolejny problem... Wchodzę do gry i kiedy pasek się zaladuje gra staje w martwym punkcie...

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

F5

Obama wie, co robisz!!!

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...