Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Zarobki i inne związane z tym

RdVcorn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe co wymyslisz o scoutach, ciezko nimi zarobic. W wiekszosci bez premium sie nimi traci.

Zależy o których piszesz. V tier zgadzam się traci, jednak IV tier jest po prostu cudowny, nigdy nim nei straciłem a od 5tieru się tak bardzo nei różni.

Opublikowano

Zależy o których piszesz. V tier zgadzam się traci, jednak IV tier jest po prostu cudowny, nigdy nim nei straciłem a od 5tieru się tak bardzo nei różni.

Mi najlepiej bylo zarabiac M5. Swietny czolg, arte 2-3 tieru zdejmuje na strzał.

636451494245979649038.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co HT hamowanie sprzęgłem? Co do scoutowania to polecam ELC AMX. Zajebisty czołg. Może nie zarabia tyle co KW-1 ale gra się przyjemnie. Dodatku ta armata... Cudo, ja tym czołgiem potrafię uszkodzić chyba każdy czołg (tak, Mausa też - sprawdzałem w treningu, z P-Pac biłem po 20 hp :)), ale to mało istotne bo mnie wrzuca max do 7 tieru gdzie im potrafię zabrać po 200hp.

Co do sposobów to fajnie zarabia się campieniem. A jest dodatkowa radość z wkurwiania wroga (szczególnie satysfakcjonuje mnie tekst "OMG, stupid camper" albo "Camer team!" :P). Ja takim KW-1s tym sposobem zarabiam na czystko 10-20k przy przegranej (ale to różnie bywa) a przy przegranej tak do 25k. Ale wiadomo, ten czołg jest idealny (nie wiem co inni do niego mają) bardzo dobry też z niego taran (aż dałem kierowcy um. "uderzenie kontrolowane" czy jakoś tak :D).

Opublikowano

Mi M5 bardzo dobrze sie zarabialo. Zdejmowal arte 2-3 tieru na strzala, na top liscie byl niedopokonania. Na dodatek ladnie go wrzucalo, czesto 4-6 tiery gdzie dawal rade.

Opublikowano

@Ravoner

Powtarzasz się ;)

Co do czołgów to wybitnie mi się zarabia Typem 62 - Staram się grać jako wsparcie, ale wiadomo, jak wrzuci mnie do X tierów to tylko scoutowanie, ale i w tedy zarobiłem 45k na czysto ;)

Opublikowano

Dla mnie lepiej jest dozbierac kasy na 8 tier premium niz od razu kupowac 4-6 tiery premium ktore zarabiaja znaczaco mniej.

Opublikowano

Mam małe pytanie co lepiej zarabia (tańsza naprawa, naboje i ogólny zarobek) KW-1 czy T-34 bo zastanawiam się co kupic a mam zabadane oba czołgi i nie wiem czym szybciej bede zarabiał. A i kw-1 szybki przyspeiszał do swojej maxmalniej predkości bo nie pamietam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Namęczyłeś sie :) gratuluje (plusy się skończyły)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...