Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie pamiętam loginu (nazwy postaci) i hasła do konta .

Invinoos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj napisałem do suportu prośbę o pomoc w odzyskaniu konta .

I przysłali mi taką wiadomość

Hello,

Thanks for contacting NCsoft Account Support.

The issue you're reporting will require a bit of additional investigation.

I am escalating your ticket to a Senior member of the Account Login Team to further assist you. Someone will be in contact with you as soon as the issue has been fully reviewed.

Thank you for your patience,

Regards,

Patrick

NCsoft Account Support

NIe wiem oco dalej chodzi mam czekać na odpowiedż ? czy jak

aha konto to pierwsza część guild wars z dodatkami.

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem to dałeś za mało danych ale nie dam se jaj uciąć bo jestem pizda z angielskiiego.

Wyślij im meil i klucz gry i ci oddadzą wszystko, ja tak robiłem jak miałem problemy z rejestracją.Odpowiedzli w niecałą godzine(wielki + dla nich za to)

Opublikowano

Z treści wynika że musisz jeszcze poczekać aż skontaktują się z "Senior member of the Account Login Team"

sygnaturapodolski1.png

By WhiteBoy

Opublikowano

Odrazu jak pisałem email o pomoc w odzyskaniu konta dałem foto tej karty z kluczem niestety słabej jakośći z komórki , aparatu dobrego nie mam w domu gdyż został na działce. :/

Opublikowano

@up

Dostałem nową wiadomość

Hello,

I have not been able to verify the account with the information provided so far. Please provide as much of the below information as possible.

What first and last name did you use when you created the account?

What physical address did you use when you created the account?

List all 25-digit serial codes for any games you added to the account.

Once we have some additional information, we'll be able to investigate your issue further.

I look forward to your reply.

Thank you,

Mikala

Account Login Support

Opublikowano

Mają za mało informacji wyślij im e-maila z

What first and last name did you use when you created the account?

What physical address did you use when you created the account?

List all 25-digit serial codes for any games you added to the account.

sygnaturapodolski1.png

By WhiteBoy

Opublikowano

physical address ? chodzi o email ?

first name last name ? mam rozumieć moje imię i nazwisko ?

@ EDIT

o kant dupy potłuc taki support otrzymałem wiadomość Support Account Creation no bez jaj

co dalej ? ;(( juz czekam 3 dzien na swoje konto .!

Opublikowano

Musisz im jeszcze dać imię i nazwisko podane przy rejestracji, kod aktywacyjny (wystarczy, że przepiszesz, nie musisz robić zdjęcia). Nie wiem co kryje się na "adresem psychicznym", czy innym tłumaczeniem tego słowa. Napisz narazie 3 wcześniej podane informacje i czekaj na odp.

z.

Opublikowano

Musisz im jeszcze dać imię i nazwisko podane przy rejestracji, kod aktywacyjny (wystarczy, że przepiszesz, nie musisz robić zdjęcia). Nie wiem co kryje się na "adresem psychicznym", czy innym tłumaczeniem tego słowa. Napisz narazie 3 wcześniej podane informacje i czekaj na odp.

z.

To już dawno zrobiłem wysłałem dawno wszystkie ważne informacje ... zamiast odrazu pomóc zakładają mi konto support już nie wiem co dalej .

Opublikowano

Tzn. oni mi stworzyli konto support na mój email ja tylko uzupełniłem hasło i dane kontaktowe (email) imię i nazwisko jeszcze alternatywny adres email i tyle.

Teraz nie wiem czy czekać czy zapytać po angielsku kiedy wyślą mi moje dane do logowania do gry :-/ . średnio u mnie z angielskim

Opublikowano
Once we have some additional information, we'll be able to investigate your issue further.

Jeśli dostaniemy dodatkowe informacje, będziemy mogli prześledzić, czy konto należy do ciebie.

A co za tym idzie - przyślą ci passy. Napisz do nich jeszcze raz wszystkie dane, podane przy rejestracji gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...