Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IPod touch czy Classic ?

-l2aven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Mam takie pytanie. Długo już zastanawiałem się nad kupnem jakiegoś odtwarzacza i zdecydowałem sie na IPoda ( ze względu na dużą pojemność) .

I tutaj moje pytanie : Kupić IPod Touch czy Classic ? Niby pierwszy jest dotykowy , ma różne aplikacje , czytelny ekran , funkcja oglądania różnych formatów , YT i przede wszystkim Wi-Fi.

Jednak boje się o jego wytrzymałość ponieważ mam tendencję do upuszczania różnych rzeczy. Classic jest jednak wytrzymalszy lecz nie widzę innych jego zalet bo w cenie się dużo nie różnią.

Jakie są wasze opinie ? Który wybrać ? I pisze jedynie opinie a nie rzeczy typu "nie kupuj gówna" etc. (Chyba że polecisz mi coś innego z równie dobrą pojemnością).

Z góry dzięki i + za pomoc !

ravensygna.png
Opublikowano

Jeśli lubią ci spadać rzeczy to Classic. IPod Touch to prawie to co IPhone (ale bez możliwości dzwonienia i pisania SMS'ów) i pierwszy kontakt z ziemią może lekko zniszczyć glassa.

Opublikowano

Zdecydowanie touch ,najlepiej 4 za 500zł znajdziesz w dobrym stanie.Bardzo dobry ekran retina niezły procek itp Pograsz w wszystkie gry posłuchasz muzy i przy okazji sprawdzisz neta

Opublikowano

Touch, szybko mu nic nie pęknie. W miare wytrzymały, ale szybko się tylni panel rysuje.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...