Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2(Wi-Fi)

lmRaban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka...,

Mam taki problem. Leże w szpitalu i złapało mi na lapku wifi 54 mb/s, chciałem pograć w metka, ale żadne CH nie działają. (Są te kropeczki) Patcher ładuje się prawidłowo. Net chodzi idealnie. w czym tkwi problem ? Proszę o szybką pomoc. Jeżeli zły dział, proszę przenieść.

1356662203-U334301.png

Opublikowano

@Modzi Jest was tyle ale nikt się biedakiem nie przejmuje.

Na kazdym serverze miałem te "..." ?? Prubowałeś się logować? Jak byłem na lotnisku to mialem Wi-Fi na lapku i mialem same kropki przy kazydm CH na kazdym servie i dało się zalogować.

Opublikowano

Próbowałem. Ale wyskakuje błąd połączenia z serwerem. Ale nie wiem co jest, net itp wszystko ładnie chodzi.

1356662203-U334301.png

Opublikowano

Nie wyłączyli. Bo na SA-MP jak chce wyszukać serwery to też nie ma. Czy na tym internecie może być tak że nie da rady grać?

1356662203-U334301.png

Opublikowano

Mozesz rownie dobrze pogadac z administratorem sieci, aby dla twojego IP odblokowal poszczegolne porty, abys mogl grac :D Malo pomocne ale zawsze cos.

Opublikowano

Mozesz rownie dobrze pogadac z administratorem sieci, aby dla twojego IP odblokowal poszczegolne porty, abys mogl grac :D Malo pomocne ale zawsze cos.

Jak niby z nim pogadać ^^?
1356662203-U334301.png

Opublikowano

Jedynym rozwiązaniem jest to co 2UP napisał albo zalatw sobie internet przenosny ;]

Idz do pielegniarki i spytaj sie jak skontaktowac sie z administratorem sieci Wi-Fi ;)

Opublikowano

Jedynym rozwiązaniem jest to co 2UP napisał albo zalatw sobie internet przenosny ;]

Idz do pielegniarki i spytaj sie jak skontaktowac sie z administratorem sieci Wi-Fi ;)

To raczej nie wypali... Złamałem ich hasło na Wi-Fi więc raczej sobie odpuszcze xD
1356662203-U334301.png

Opublikowano

Hmm.. ja bym nic nie wymyślał. Net jest , więc na internecie sobie posiedzisz , a chyba bez Metina przeżyjesz. Jak wyjdziesz z szpitala będziesz miał tą satysfakcję , że wreszcie sobie pograsz:) Może mało pomocne , ale zawsze rada.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Musisz znac porty jakie trzeba odblokowac zeby administrator mogl cos z tym zrobic. Pozatym sprawdz czy innym ludziom normalnie laczy sie do tego serwera.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Musisz znac porty jakie trzeba odblokowac zeby administrator mogl cos z tym zrobic. Pozatym sprawdz czy innym ludziom normalnie laczy sie do tego serwera.

Ale ja jestem w szpitalu, a tu nikt raczej w metka niepocina. Żadne gry online mi nie działają ;/
1356662203-U334301.png

Opublikowano

Hmm a sprobuj wylaczyc antyvirusa , zapory , przeczysc kompa ccleanerem . jak nie zadziala to pewnie lipa z gry.

Antyvirus wyłączony jak i zapora, zaraz przeczyszcze.
1356662203-U334301.png

Opublikowano

Sprawdzałeś prędkość na speedtest.net czy tylko w chmurce od windowsa?

Bo windows pokazuje maks. prędkość karty sieci/routera

Sprawdzałeś prędkość na speedtest.net czy tylko w chmurce od windowsa?

Bo windows pokazuje maks. prędkość karty sieci/routera

Wszystko działa oprócz gier online, i np ts3

Zainstaluje i dam edita

Nie moge włączyc, cały czas jest conneting

2262014521.png

1356662203-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...