Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co kupić

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę nie odsyłać mnie do innego działu bo wiem że takowy istnieje.

posiadam

-golca enforcer

-4 irysy / 4 flaki

- full speeda

- 22 lf3

- kilka lf2

- 8 b02 i 6 b01

-all dodatki

-1/2 optymka poszycia, 1/5 mechatronika , 2/5 techonologia osłony.

Aktualnie posiadam 27 tyś urki .

To normalne że trzeba posiadać 'starą fullke' lecz myślałem aby wysłać kilka esemesków na mhh i kupić albo peta albo dozbierać jeszcze trochę i formacje rombu, przyda się podczas bicia dk ... nie wiem jak wy sądzicie.

pozdrówka.

Opublikowano

Nie polecam Ci kupować formacji rombu nie mając 15 bo-2 (minimum , oraz jeżeli już przy temacie formacji jesteśmy to do tego jest jeszcze potrzebne posiadanie 5/5 w mechanizm osłony) oraz P.E.T-a ponieważ , żeby Pet dobrze pomagał trzeba wywalić na niego dużo uridium.

Polecam Ci dokupić do 15-BO-2 i siedzieć na DK i MK (szybo uri sobie nazbierasz) potem z zarobionych kredytów licytuj irysy a za uri dokupuj lf-3 albo odwrotnie.

Opublikowano

@ up , ok będę się wzorował twoim schematem , lecz czekam jeszcze na wypowiedź innych

pozdrówka.

@edit

Szukam jakiejś motywacji do wbijania leveli , bicia krych, bo jak przegrywam za 20 mln lf3 to się odechciewa all...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...