Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile trwa przelew

MFC

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siemka. Dziś zarobiłem około 100$ na get4file i wziąłem wypłać (oczywiście zaznaczyłem opcje - szybki przelew - prowizja 16$) ino chce wiedziec ile to potrwa. Przelew robie na konto paypal

http://scr.hu/0erl/x28cm

Edit// Wiem tam pisze 4 working days. Ale moze ktos z was juz przelewal i wie ile dokladniej

sygnary.jpg
Opublikowano

od sekund do kilku dni, sam sprawdź sobie w regulaminie/ opcjach konta bo tam pisze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Pomocnik
Opublikowano

Tylko ciekawe czy te cwaniaczki w ogóle mi wypłacą :D

*Normal payments are issued to 4 working days, We reserve the right to deny or delay all requests for any reason.

Czyli zastrzegają prawo , że mogą nie wypłacić z jakiegokolwiek powodu. Ehh może się uda i wpadnie pare złotych;p

sygnary.jpg
Opublikowano

mysle ze za dzien dwa otrzymasz:) bynajmniej tak u mnie bylo

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Pomocnik
Opublikowano

adix ale przelali Ci z tej stronki get4file? bo chciałem nawet 500$ zarobić ale najpierw wolę się upewnić czy te 100$ nie całe dostanę;p. Bo to jest dużo kasy jak za pobieranie 1kb notatnika;d (70razy pobierałem:D)

sygnary.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Ok można zamknąć. Dam czas do poniedziałku jak nie wypłacą to raczej nici z mojego planu zarobku :D

sygnary.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...