Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[InnE] Pochwal się swoimi statami końcowymi ^^

LeIIto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zara sobie ktoś AB podłączy i będzie miał najlepsze temat nie ma sensu bo i tak nie sprawdzisz czy uczciwie już jepiej jakby były filmiki z tymi skillami waszymi

Nie gram na Aimie -.-

adam12345 ładne staty ^^

To nie temat służący do spamu tylko do pokazywania swoich stat. Tak samo jak pochwal się swoim wyglądem.

Więc wpadłem na pomysł z tym. I w tym momencie to wy spamujecie, zamiast wrzucać to co należy.

wiesz za bardzo uczciwe to to nie jest poza tym statpanding

http://www.speedysha......<br /><br />O

1. Otwórz batlle fielda play 4 free

2. Uruchom program WinJect,

3. W pierwszym okienku wyszukaj proces BFP4F.exe w drugim okienku plik BFP4f_hook.dll

4. Kliknij inject i potem przejdź do gry i klikasz na klawiaturze "Insert" i wyskakuje menu cheata jak chcesz wiedzieć jak dobrze ustawić napisz to ci wrzucę ;)

to wszystko wyjaśnia
Opublikowano

Nie gram na Aimie -.-

adam12345 ładne staty ^^ ale miały być z wyniku końcowego :( no ale ok.

To nie temat służący do spamu tylko do pokazywania swoich stat. Tak samo jak pochwal się swoim wyglądem.

Więc wpadłem na pomysł z tym. I w tym momencie to wy spamujecie, zamiast wrzucać to co należy.

Opublikowano

Nie gram na Aimie -.-

Nie gram na Aimie -.-

to było robione na szybko z 5s przed końcem więc dużo by nie dały staty końcowe

Opublikowano

Nie gram na Aimie -.-

Na bank grasz na aimie- teraz jak są statystyki to banalne jest wyłapanie cheatera, masz 60 % współtrafień w heada (z mechanicznym celownikiem lol) a takie staty mają dobrzy sniperzy ! wszystkie dzieciaki z czitem chwalące się na youtube maja bardzo zawyżone współtrafienia w heada, Dla EA te statystyki to cenne zródło do ewentualnych banów i cenna rzecz przy rekrutacji np do klanu (wiarygodność członków, reputacja klanu).

Opublikowano

I jak zwykle kłótnie..

Zostawię jeszcze temat na jakiś czas- testowo.

Proszę, aby do każdej wypowiedzi był podany screen udowadniający ;)

Opublikowano

Cóż to ja też wstawie ss z dzisiejszej gry na nowym trybie ss zrobiony przed końcem.

Akurat na tym serwie walczyłem z aimbotem i innymi różnymi cheatami nie raz to kurwicy doszło dostać,ale nie podawałem się i zostałem do końca pokazałem,że i bez cheatów można :D

screen059_xxxqxpp.jpg

Opublikowano

Cóż to ja też wstawie ss z dzisiejszej gry na nowym trybie ss zrobiony przed końcem.

Akurat na tym serwie walczyłem z aimbotem i innymi różnymi cheatami nie raz to kurwicy doszło dostać,ale nie podawałem się i zostałem do końca pokazałem,że i bez cheatów można :D

screen059_xxxqxpp.jpg

Pewnie cziter to ten Wsiadej :P Patrzymy na konto Rucia/Wsiadej i oczywiście "bezczelne" 71 % headów. No nic, trzeba tego "mistrza" aimbota do klanu brać ;P

Opublikowano

Na bank grasz na aimie- teraz jak są statystyki to banalne jest wyłapanie cheatera, masz 60 % współtrafień w heada (z mechanicznym celownikiem lol) a takie staty mają dobrzy sniperzy ! wszystkie dzieciaki z czitem chwalące się na youtube maja bardzo zawyżone współtrafienia w heada, Dla EA te statystyki to cenne zródło do ewentualnych banów i cenna rzecz przy rekrutacji np do klanu (wiarygodność członków, reputacja klanu).

Nie czituje... jak widzisz pełen ss kolegi też umie grać. Nie lubie ludzi, którzy tak "płaczą" bo sami nie umieją grać, jak chcesz wrzuce ci pełen ss ale nowy bo tamten gdzieś zapodziałem, chyba już usunąłem. :/

Bardziej mi tu Wsiadej wygląda na czita.

Opublikowano

japierdziele..... też zauważyliście że 30% osób na servach z gorączką ma aimboty?!

fajnie że wsiadej to polak ..... pisałem z nim na bf..... ciotka nie umiała celować wgl.... i teraz brawo dla niego.....

ale dzięki statystykom to oni znikną ;) 50%hed inną klasą niż sniper to do supportu i już sprawdzają ;)

ss mam na profiu ;d

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...