Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regulamin Statusów v2

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może się czepiam, ale:

- odnośniki do filmów na youtube w postach - tak.

- odnośniki do filmów na youtube w sygnaturach - tak.

- odnośniki do filmów na youtube w "o mnie" - tak.

- odnośniki do filmów na youtube w statusach - nie.

Dla mnie to dziwne...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Szczerze to już mniej bekowy ten regulamin niż ten pierwszy ale mimo wszystko już widze te tłumy jak go respektują :D

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano
Może się czepiam, ale:

- odnośniki do filmów na youtube w postach - tak.

- odnośniki do filmów na youtube w sygnaturach - tak.

- odnośniki do filmów na youtube w "o mnie" - tak.

- odnośniki do filmów na youtube w statusach - nie.

Dla mnie to dziwne...

Co za dużo, to nie zdrowo ;-) Gdyby jeszcze umożliwić wrzucanie do statusów linków do kanałów yt, zrobiłby się tam naprawdę duży burdel, a samo założenie statusów jest takie, że ma być to coś w rodzaju mini-czatu, do rozmowy z innymi użytkownikami, a nie tablica ogłoszeń i reklam ;-)

Opublikowano

Najlepiej jakby linki były umieszczane w komentarzu statusu a nie w statusie.

Już pare dni temu widziałem 5 statusów z linkami i ciekawie to nie wygląda ; p

­39566146920630933015.png

Opublikowano

No oczywiście bo haxball to tak zajebiście wyjebana gierka że każdy marzy o dodaniu do niej linka.

Faworyzacja i tyle

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

No oczywiście bo haxball to tak zajebiście wyjebana gierka że każdy marzy o dodaniu do niej linka.

Faworyzacja i tyle

Widać, że po raz kolejny nie wiesz o czym piszesz ;-) Nie ma tutaj żadnej faworyzacji. Linki do haxballa zezwolono na prośbę naszych użytkowników, a nie bo mamy takie "widzi mi się" ;-)

Opublikowano

Widać, że po raz kolejny nie wiesz o czym piszesz ;-) Nie ma tutaj żadnej faworyzacji. Linki do haxballa zezwolono na prośbę naszych użytkowników, a nie bo mamy takie "widzi mi się" ;-)

Ja pragnę dawać link do plemion. Mogę?

Nie każdy gra w piłkarzyki przez neta.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Proponuje dać jakiś limint na te statusy z haxball'em bo to co odpierdala Koniuh już mnie wkur......

Koniuh zawsze działał na przeciw. Nie ma co się dziwić.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Czemu haxball jest tak wyróżniony, czy statusy służą jako zaproszenia do gry -.-?

Całe zawalone w tym HB codziennie pełno linków jest do tego.

Opublikowano

Nie łamię regulaminu :)

7. Umieszczenie w ciągu 24 h, 3 (słownie: trzech) takich samych lub podobnych statusów tj: zawierających tą samą lub podobną treść (różniące się jedną literką, znakiem interpunkcyjnym, czy też zmienioną kolejnością), a także mające na celu to samo przesłanie będą traktowane jako spam.

5. W przypadku notorycznego spamowania statusami: kara za pierwszym razem 5%, kara za drugim i kolejnym razem 5% i ban na 24h.

Poprzez stwierdzenie notorycznego spamowania rozumie się wysłanie ponad 3 statusów w odstępie czasowym obejmującym 2h. Nie dotyczy odpowiedzi.

W przypadku odpowiedzi kara ta przyznawana jest w sytuacji, kiedy użytkownik notorycznie (powyżej 3) pisze tą samą odpowiedź w wielu lub jednym statusie lub jest ona pozbawiona sensu (nie nawiązująca do dyskusji toczącej się w statusie).

Łamiesz.

btw. Wgl nie wiem po co ktoś odbanował tego trolla.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Najlepiej jakby linki były umieszczane w komentarzu statusu a nie w statusie.

Już pare dni temu widziałem 5 statusów z linkami i ciekawie to nie wygląda ; p

Wredzia , dodaj pkt do regulaminu żeby linki były umieszczane w komentarzu statusu i najlepiej jako 1 link nie więcej.

Wtedy nie będzie buntowniczków

­39566146920630933015.png

Opublikowano
Wredzia , dodaj pkt do regulaminu żeby linki były umieszczane w komentarzu statusu i najlepiej jako 1 link nie więcej.

Wtedy nie będzie buntowniczków

Ok, będzie chyba estetyczniej.

Proszę zapoznać się z 2 pkt regulaminu statusów jeszcze raz.

Opublikowano

Usuńcie tego haxballa. Cały czas to wisi i zaśmieca statusy, a gra na tym może parenaście osób na całe forum. Niesprawiedliwe wobec reszty...

kilkadziesiąt, każdy może w to zagrać. Potrzebny jest tylko flash. Nie wiem w czym Ci to przeszkadza. Jeden link na parę godzin, 4-5 na cały dzień...

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Dobra,dobra ale i tak wątpię że bd egzekwowany ten regulamin.

Bd to samo jak z regulaminem RMCF'a

poleci kilka banow to ludzie sie posraja i beda przestrzegac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...