Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Alpha ;)

rafix99nni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie pobrałem sobie minecraft alphe i mam pytanie czy jest coś typu optifine do alphy ? A jak nie ma czy mógłby mi ktoś zrobić ? Ponieważ mam słabego kompa i bez optifine wyłącza mi się komp bo się przegrzewa. I również lubię alphe ponieważ mam 400 Fps ;) ;D

Daje limit like za pomoc.

Opublikowano

Nikt Ci nic nie napisze, to by było zbyt czasochłonne by jedna osoba mogła sobie pograć. Skoro komp Ci się przegrzewa, to coś z nim nie tak. Na start, proponuję sprawdzić to chłodzenie, przeczyścić i wymienić pastę termoprzewodzącą.

Opublikowano

Co do OptiFine to sprawdź tutaj :

http://www.minecraftforum.net/topic/249637-132-optifine-hd-b4-fps-boost-hd-textures-aa-af-and-much-more/

A jak Ci się komp przegrzewa to co masz nie tak z chłodzeniem.

@Down

No jeśli masz słaby zasilacz to prowadzi do przegrzania co łączy się z kiepskim chłodzeniem. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

to coś z zasilaczem więc lepiej nie graj bo ci jeszcze wyleci w powietrze komp jak nie zmienisz xD (wymień pastę termoprzewodzącą w procesorze )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...