Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Anrela.pl

KizioRCK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze inaczej wam wytlumacze, bo widze ze tacy ludzie jak DooX nie rozumieja.

Metin2 PL -> Prywatne serwery Metina

Metin2 PL - Wszystko jest orginalne. Prywatne serwery ktore wykonuja "kopie" czyli wszystko jest tak samo jak na globalnym polskim serwerze, te same zbroje, bronie i tak dalej... i to wlasnie jest serwer bez zadnych nowosci, chyba ze dodadza cos od siebie.

Prywatne serwery - Wiekszosc prywatnych serwerow jest zdecydowanie podobna do serwerow globalnych poniewaz maja podstawowe bronie itd. i to wlasciwie nie sa zadne nowosci. Jezeli serwery dodaja jakies nowe zbroje, bronie itd. ktorych nie mamy na globalnych serwerach to juz jest NOWOSC.

Administratorzy przewaznie pobieraja te "nowosci" z roznych portali, dobrze wiemy oczywiscie jakich.

Administracja Anreli dodala pare nowosci takich jak nowe zbroje, bronie, nowe mapy ktorych nie mamy na Globalnym serwerze Metin2 PL.

Reszta prywatnych serwerow rowniez posiada inne bronie itd. i to wlasnie jest nowosc, wiec nie wiem dlaczego hejtujesz w temacie DooX.

Moim zdaniem Anrela wykonala kawal dobrej roboty Wizualnej i mam nadzieje ze nie tylko wizualnej, ale tego sie przekonam na starcie serwera.

Ladnie dopasowane zbroje, bronie, mapy i ogolnie cala zapowiedz bardzo mi sie podoba.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera poniewaz inteligencja zalozyciela serwera ledwo dorownuje rozumowi chomika.

Dziekuje za uwage, dobranoc.

razerv.png

Opublikowano

KizioRCK1 a kiedy będzie ta Rekrutacja na Opiekuna Team Speak 3 ?? Bo jak szukacie do ogarnięta TS to napisz mi na gg 43031764 . Bo chcę wam pomóc a na razie to się nudzę i muszę poszukać sobie zajęcie jak coś dobrze znam się na TS siedzę na tym z 3 lata. Czekam.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Gdzie są zmianki : o

w szkatułkach u NPC (w górnym lewym rogu )

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

GM Wbiłbyś na TS.. Sprawa jest.

po co notorycznie spamujesz pod teamtem?? i tak nie zostaniesz przyjęty do team wiem że bedziesz reaktywowal swój server

33748387117269464751.png

Opublikowano

a co z broniami dla wp typu brzegowe? Nie będzie ''drzewka'' ulepszania tej broni?

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Widze, ze go krotko znacie. ^^ ale pozniej sie na nim przejedziecie. A Ci ktorzy probuja mi pojechac sa smieszni bo to ja z nim rozmawialem od samego poczatku Freak2 i wiem jaki jest. Mydla wam oczka tylko a Kizio znow bedzie dawal itemki i eq z navi w turbo hurtowych ilosciach po 2k szt 1 dostala (2 na tydzien) zeby odpowiedni gracze siedzieli cicho. ^^

Ups wydalo sie Kiziorku. ;D

razerv.png

Opublikowano

ηajsik@

i

HancocK_Metin2@

Wypierdala* z zapowiedzi

obydwóch gowno wiecie a piszecie

a Erontron niech lepiej sprawdzi stan konta z Is może coś PLN wpadło a nie puszcza hejterow w zapowiedz

wystartuje to wystartuje padnie to padnie proste nie ?

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Client jest już dostępny w naszym dziale download server jest włączony jednakże na chwile obecna jeszcze zablokowany dla graczy

Zapraszamy do pobierania

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...