Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kłopot z logowaniem na Xenoxmt2

Dyduś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ConFesj0 cos ci sie chyba pomieszało z tym 800kk chyba ci o 800k chodziło bo jak z kd lud i um +0 bym walnął 80kk to bym chyba był święty max wtedy ładujesz do 200k ;d

Opublikowano

A zeby pokazac bronie na szkle np. 999 siły to trzeba znać id broni z tego co mi sie wydaje,a te id to Anisa wyje.ała z 4 liter dla dzieci i teraz robią te poradniki i serwa psują, taki neosków trzeba niszczyć :)

i co działa ?:D

Opublikowano

haha znowu kropki są xD przy chanellach ;p A tak wgl doradzi ktoś czy otwierać szkate kosiarza czy lepiej sellnac i po ile chodzi, i do czego jest zwój monumentu? ;d

Opublikowano

Ludzie ! Mówie, ze jak są 4 kropki zamiast channelów to serwer off 4 ever, a są 3 wieć ogar ..

Ale ty pierdoły piszesz ;D.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Dobra ziomki poczekajmy jakis czas to zobaczymy co bedzie.

Mam pytanko, a nawet dwa ;D

Ile warta szkata kosiarza i co z niej dropi?

Do czego sluzy zwoj monumentu?

Opublikowano

thx Xuan, martwi mnie tylko to jeszcze ze zwój monumentu albo metalu nie można sellac moim zdaniem team powinien to zmienić bo łatwiej by było zarabiać i robić eq.

Opublikowano

Zwój monumentu - ulepszacz potrzebny na zbrojke i broń 250lv leci na dk ( diabelskie katakumby ) z bossa ( nie pamiętam żniwiarz lub azrael ) :D Szkata kosiarza - eq 180lv + nie pamiętam do którego :D

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Bedzie gitara :).. wprowadzaja zmiany biologa bo cos nie tak bylo i jakies poprawki niby wiem z dobrych zrodel i zalaczyli ino zeby zobaczyc czy save serwer robi czy nie :) bedzie ogarniete :)

Opublikowano

Tz nie wiem, póki co na dk zawsze chodziłem tylko po zwoje do biologa , ulepszeń itd, kd i szkaty kolegą zostawiałem. ale drop z szkaty to eq 180 -190 lv średnio a one nie zrobione wart z 200-250 sm więc mogę podejrzewać że coś w tych rejonach

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Wgl jak ktoś jest chunjo to proponuje dk po otwarciu serwera xD

hehe zal mi juz tego wszystkiego cały dzień spędziłem na tym forum w tym temacie i nadal trzeba czekać ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...