Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kłopot z logowaniem na Xenoxmt2

Dyduś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj grałem na xenoxie, i właśnie bylem na dk i biliśmy azraela z kolegami, kiedy serwer się zaciął i wylogowało mnie po ok. 10 minutach. Potem na każdym kanale pisze ze błąd i dzisiaj jest tak nadal, wchodziłem wczoraj na stronę tego priva i było pokazane ze chanelle off, a dzisiaj nawet nie można załadować strony

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sry, że nie ten dział, ale pierwszy mój temat i nie wiedziałem gdzie go wstawiam. Thx za odpowiedz, ale jak ktoś wie coś więcej to proszę o info.

Opublikowano

Teraz mogę chociaż się zalogować na kanale 1, ale jak naciskam start to mnie wyrzuca ; / reszta kanałów jest zablokowana. Proszę pilnie o dokładne info co się stało z serwerem jak ktoś wie dzięki z góry.

Opublikowano

Wgl coś siadło bo wszedłem wcześniej mi się udało to miałem 230 lvl a jak wszedłem chwile temu to miałem 190 a teraz nie mogę wgl wejść jakiś reset privka albo coś jest...

Opublikowano

Tez tak sadze i również pozdrawiam oby jak najszybciej problem zniknoł ;d

Chyba ze ten dzieciak Pawemol znowu pobanował parę osób za jakieś gówna i teraz DOSS krąży po xenoxie ;d

Kris hehe jak wczoraj się zaciął priv to bylem własnie na azraelu ;d A wcześniej dropła mi szkata Kosiarza i zwój jakiś dobry wiec nie chciał bym żeby była cofka ;d Kiedyś grałem na ShenlongMt2 to tam cofki były i przez to straciłem parę itemków ciekawych...

Opublikowano

Zobaczymy jak to się potoczy. Liczę na dobre zakończenie, a raczej rozpoczecie pracy serwera. ;d

Najgorsze to że nie ma jak się dowiedzieć co się stało, bo strona serwera tez albo jest zamknięta albo włącza się ale nic nie pisze tylko pisze Xenoxmt2 i puste pole ;p

Opublikowano

Ku**a nadal off ale lipa nwm ile to będzie trwało ale nie powinno tak być ale to zasługa gm'a dzieciaka co ma 15 lat, moim zdaniem serwer extra ale ktoś inny powinien go przejąć...

Opublikowano

Moze i tak ale wiesz chlopaszek glowe ma bo ogarnol dosyc ladny serwer , dalbym mu kilka wskazowek jeszcze lecz nigdzie nie umiem go zlapac :) moze poprostu wprowadza zmiany badz tez serwer padl , i robia odzysk :) a jak nie to co trzeba bedzie zaczac od nowa :) Dadza rade :)

Opublikowano

Pawełka wywalili i może jakiś włam chlopczyca robi :D

Lipa jak padnie .. w rok szkolny nie mam zamiaru zaczynać na nowym serwie, szkoda czasu zeby wszystko robić od nowa

Opublikowano

DDOS to jakiś bot co zatrzymuje prace serwera dokładnie nwm tak słyszałem ;d Najbardziej mnie irytuje takie coś ze gm daje bana za jakieś reklamy a np nie da banika za Navi ;d Pozdrawiam TheGamera bo ma navi własnie chłopaczyna i nawet się nie chce do tego przyznać ;d a to widać ;d Najlepsze było jak mi sura 60 lvl walnął ze skila 80kk :D

Xuan tu masz wiecej na temat DDoS'a http://pl.wikipedia.org/wiki/DDoS

Kris wgl słyszałem ze wcale pawemol nie zrobił serwera tylko go dostał czy coś ; d

A tak wgl wracając do tego tematu jestem oburzony ze team nie podał żadnej wiadomości co się stało i ile będzie to trwać, przypominam ze mija już drugi dzień.

Opublikowano

Kris, wiem to, tzn. nie jestem tego pewny, że go wywalili ale hmm .. tak slyszalem od osób ktore grają tam od początku, a i co do tego banowania pawemola, to potwierdze, ze banuje bez powodu, wystarczy mała opłata albo znajomość, fra.er z niego jest i tyle, zbanował mi konto ma ktorym mialem full eq na 250 i 14k sm ..

to zapewne bylo 800k, na serwie nie ma takiego navi zeby 60 lvle po tyle biły, 2 postać 250 lv baron klasówka z kd +5 i heja :D

Jesli jest to atak DDoS to do 3 dni pewnie napiszą na stronie głównej, albo jak bedzie po wszystkim, powinien serw jeszcze działać, bo nie ma powodów do tego, żeby go wyłączyli. Ja mam taki sposób, że jak zamiast chanelow są 4 ' kropki ' to serw off 4ever nie wiem czy tak jest naprawdę ale tak mi sie wydaje :P

Opublikowano

To że są kropki to nie że zamknięty . To samo masz podczas konserwacji itd.. może w końcu z gm coś zrobią . a co do baronki z Kd +5 to wtedy nie 80kk tylko wtedy minimum z 800kk by walnąć 80kk wystarczy lud um nawet + 0 i kd klasa +7 i masz rezultat 100kk+ zależy też od eq z 2 strony ale tylko to nie problem .. A te navi co pokazują na czacie itd wystarczy zrobić kopiuj wklej i masz , ale to tylko wizual

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Jak jest konserwacja albo tymczasowo off to są 3 kropki :)

yy .. chyba coś mylisz 80kk to jest 80 000 000 .. rekord serwa jest chyba 26 000 000 a Ty tu piszesz o 800kk -800 000 000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...