Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak zarobić na Metin2Bob'ie ?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pewien problem ,ponieważ używam od dłuższego czasu Metin2Bob'a no i świetnie sobie radzi ^^ lecz właśnie tylko na expie ;/ Wbiłem ten 35 lvl (w 2 dni) no i teraz nie wiem jak zarobić :( Eq na te pierwsze level'e było tanie i +6 mogłem ulepszać jeszcze te rzeczy ze sklepiku ^^ Lecz właśnie nadeszła ta bariera i powinienem iść expić na Bo ,lecz właśnie w tym problem ,że mnie cały czas killają ;/ Potrzebuje jakiejś nowej zbroi ,ale właśnie nie mam za co kupić ;( Przydało by mi się ok. 200-300kk a taka suma teraz na PL to już wyzwanie :) FishBot'a używałem ale już 2 razy bana dostałem ;/ i nawet jak już złapię te 6 małży w te 5-8 godzin (takie szczęście xD) to nawet te małże są nic nie warte (1 - 4kk) Perełki też w sumie nie są dużo warte... Właśnie szukam sposobu jak zarobić tym botem :) Próbowałem także żeby go zostawić 9 - levelem w M3 na noc to na zajutrz miał może 1 wachlarz od 30 :P ,który nic nie jest wart ... I właśnie szukam jakiegoś przełomowego sposobu xD na zarabiane. Istnieje jakiś ?

Proszę o pomoc i Z góry dziękuje .

(35LvL Woj Mental Rib śr 14 +7 hełm +6 od 1 lv żadnego eq z hp :/ śmiertelke+4 czysta i tarcza+6 od 1lv) :(

Opublikowano

Bij na pustyni (słabsze mobki, dają troche expa :> , mało ludzi tam chodzi więc bez przypałowo na bocie) wbij wyższy lvl i do DT ulepszać itemki masz w botku wbudowany dt hack wiec kupujesz na rynku zbroje boga smoków +6 lecisz do dt i robisz do +8/+9 i sprzedajesz. Pzdr może mój sposób ci sie przyda :P

1484297843.png

ZBIERAM +

Opublikowano

Jezeli jestes w DT na pietrze z kowalem klikasz DT hack i ulepsza Ci item niezaleznie od tego czy jest zbromistrz, płatnerz czy tam jubiler. Czyli np. jak jest zbrojmistrz to mozesz sobie ulepszyc obojetnie jaki item nie musisz akurat zbrojki :)

Opublikowano

a mozna ulepszac ile sie chce czy tylko raz 1 i jeden itemek ?!

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...