Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka pytań dotyczących łowienia.

Asta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań dotyczących łowienia.

1. gdzie najlepiej łowić na jakim ch1 jaka mapka.

2.czy łowicie tak żeby nie patrzeć na bota przez jakieś 2 h .

3. Kiedy gmi najczęściej sprawdzają łowiących.

Opublikowano

1. Naj dalej od m1:D Gdzieś na końcu mapy.

2. Ja nie kiedy łowie przez pół dnia

3. Jak widzą że się nie ruszasz nie zmieniasz miejsca łowienia itd. Ale tak to mogą w każdej chwili.

sygna1q.jpg

Opublikowano

a łowisz na postać o nicku typu afsfg czy na normalnej jakieś nazwie i mógłbyś powiedzieć gdzie ty łowisz?? ;p i czy np jak jestem w jnno lepiej łowić w opustoszałym chujno czy gmi i tak sprawdzają all ch i królestwa.

Opublikowano

Właśnie rób postać z norm. nickiem bo nicki typu "sdasd" są bardziej podejżane.

W Jinno po prawej stronie do końca :D

Ale lepiej łowić tam gdzie dużo ludzi :) Bo wtedy GM mniej sprawdza.

Ale gorzej jak ci napisze ktoś na PW dlatego BLOKUJ SZEPT !

sygna1q.jpg

Weteran
Opublikowano

1. CH najlepiej wybrać to najmniej zaludnione, ja łowiłem w zwyczajnych miejsach, gdzie nie chodzi dużo graczy.

2. Tak, bo skoro puszczam bota, to nie będę się na niego patrzył przecież.

3. Tutaj wiele czynników ma znaczenie.. Najczęściej jeżeli mają czas. W dnie robocze zapewniam Cię, żę najlepiej łowić w nocy, ponieważ gamemasterzy, to też ludzie, śpią, pracują, no chyba, że któryś ma nocną zmianę, wtedy to już peszek :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

1.

VEVHw.png

Najczęściej sprawdzane są miejsca przy wodzie, najlepiej wmieszać się w tłum, wtedy zmniejsza się ryzyko bana.

2. Zalecam siedzieć przy komputerze z czasie bocenia - jeżeli GM przyjdzie masz możliwość uniknięcia bana.

3. W nocy. Game Master's to w większości przypadków dorośli ludzi więc w nocy spędzają najwięcej czasu w grze.

Opublikowano

ja robię tak na pl wbijam na kamer modzie i tam odpalam fs bo wtedy mogę użyć wallhack'a i mogę wejść na jakiś wodospad i tam nikt nigdy mnie nie zbanował a jeżeli chodzi

o robaki/papkę to kupuje ich kilka tysięcy :)

Nie ma.png

Opublikowano

...a co myślisz o tej wysepce na górze??

Wysepki również nie polecam. Jeżeli Ty pomyślałeś o niej jako dobry punkt łowiecki - GM na pewno pomyśli tak jak Ty.

Opublikowano

1.

VEVHw.png

Najczęściej sprawdzane są miejsca przy wodzie, najlepiej wmieszać się w tłum, wtedy zmniejsza się ryzyko bana.

2. Zalecam siedzieć przy komputerze z czasie bocenia - jeżeli GM przyjdzie masz możliwość uniknięcia bana.

3. W nocy. Game Master's to w większości przypadków dorośli ludzi więc w nocy spędzają najwięcej czasu w grze.

Zobacz i teraz nie wiesz czy np. GM z pl'a tego tematu nie przegląda.

I co chłopak bd miał przez cb przypał.

@topic

Widzisz więcej ludzi mówi (Tak jak ja) że najlepiej łowić tam gdzie najwięcej ludzi.

sygna1q.jpg

Opublikowano

gm moze sie wszedzie tp wiec to kiepski pomysl ale fakt faktem ze gm tez czlowiek i nie chce mu sie codzienie sprawdzac po kilka set logow wiec lepiej chyba stac w normalnym miejscu :D

Opublikowano

Ja tam łowie w m1 ,w takich odludnych miejscach ,ale najlepiej to mieć m2boba i zaznaczyć opcje,jeśli gm podejdzie to ..... Ja sobie tak zaznaczam i na nocki botka puszczam :) I żadnego bana,kiedyś tylko dostawałem bana ,ale na starsze fishboty bez opcji anty-ban a teraz jak mam m2boba to od wakacji łowie i nic :D

Opublikowano

Ja tam wowilem bardzo dlugo na kilkunastu kontach i tylko na 2 dostalem bNika ale to z wlasnej glupoty :-X bota zostawialem na wszystkich ch oprocz ch 2 i w zwyczajnych miejsc bo ukrywanie sie nie ma sensu i tak gm sie tepnie :-)

Opublikowano

Panie 2 x up co ty dałeś bo ja dawałem żeby przestał łowić i dostałem bana czy to może być przyczyna że łowił mi 8 h bez przerwy ^^ ;/ ??

Opublikowano

1. ch2 mapa najbardziej zaludniona.

2. tak, ale jak jest dużo osób najczęściej zostawiam kompa wychodząc do szkoły.

3. W nocy, na najmniej zaludnionych mapach.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Właśnie rób postać z norm. nickiem bo nicki typu "sdasd" są bardziej podejżane.

W Jinno po prawej stronie do końca :D

Ale lepiej łowić tam gdzie dużo ludzi :) Bo wtedy GM mniej sprawdza.

Ale gorzej jak ci napisze ktoś na PW dlatego BLOKUJ SZEPT !

Teraz właśnie tak robią że jak masz zablokowany szept to albo piszą ci na ogólnym obok ciebie albo odrazu banik leci bo będzie wiadomo że bot :)

Opublikowano

Ch2 m2/m1 "najciemniej pod latarnia "

Aby uniknać bana po prostu zaznasz gdy zobaczy gm czy tam wykryje gm wyloguj / zmień ch

Łowisz w nie widocznych miejscach i łowisz ciągle czyli 25/7 itp itd .

Najlepiej w m1 łowić w stawie , nie na Oceanie czy tam Morzu w widocznym miejscu nie blokować szeptu bo od razu ban leci , ustawiać zabezpieczenia anty - ban w hacku

mada faka zielak umyj se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...